Ігри Даша — грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Мультики і комп'ютерні забави, які випускаються для дітей, вже давно перестали бути безглуздим заняттям. Все частіше вони намагаються поєднувати розважальну функцію з навчальної навчання рахунку і письма, розвивати логіку й координацію рухів в ігровій формі куди цікавіше, а головне — ефективніше! Чарівна дівчинка зі своєю ручною мавпою вже давно підкорили серця маленьких телеглядачів і навчили їх безлічі важливих речей, а тепер вони готові завоювати і онлайн світ!

Здобувати знання і набувати важливі навички без особливих зусиль стало зручно як ніколи, адже улюблена мільйонами телеглядачів мультяшна всезнайко оселилася і на комп'ютері! Ігри Даша — це відмінні інтерактивні навчальні матеріали для дітей молодшого шкільного віку, оформлені в яскраве розвага. Нові ігри Даша Слідопит російською мовою з'являються на цій сторінці регулярно — слідкуйте за оновленнями! Не треба шкодувати часу і сил на те, щоб дізнатися щось нове, тим більше, що на нашому сайті абсолютно безкоштовно.

Раз, два, три!

Наскільки нудно розбиратися з прикладами в підручнику, настільки весело дізнаватися щось нове, стикаючись з захоплюючими завданнями. Вважати, скільки яблук стало у Міши після того, як вчителька забрала у нього два — нецікаво. Зовсім інша справа — вивчати арифметику і геометрію в дії!

Доїхати на вантажівці до фінішу — справа нескладна, але от щоб не розсипати при цьому цукерки з відкритого кузова, доведеться непогано попрацювати, розраховуючи в голові, з якою швидкістю треба долати той чи інший ділянку дороги. А в поїздці на Експресі завдання ускладниться тим, що керувати величезним поїздом доведеться не інтуїтивно зрозумілими кнопками на клавіатурі, а за допомогою складних приладів — зовсім як на панелі управління справжнього поїзда!

Але перевага гри про пригоди Даші перед шкільним уроком полягає в тому, що, захоплений захоплюючим сюжетом, дитина навіть не помічає, яку роботу виконує його мозок. Йому подобається веселитися в компанії життєрадісної дівчинки, а корисні навички здобуваються немов би самі по собі, в якості безкоштовного додатку. Так і збувається мрія батьків про дитину, готовому витрачати весь свій вільний час на саморозвиток — і без будь-яких жертв з боку самого малюка!

Школа життя

Ще важливіше, ніж усний рахунок або відмінна координація рухів, для малюка, мабуть, тільки уроки життя. Треба заздалегідь знайомитися з тим, з чим доведеться стикатися щодня надалі! Акуратно підготуватися до будь-якої з ситуацій, актуальною для дівчаток в майбутньому, і відмінно провести при цьому час — завдання, яке під силу тільки ігор про Дашу та її друзів!

Пригоди не завжди бувають безпечні — лазячи по деревах або перестрибуючи через струмки, легко можна заробити синяк або подряпатися. Але не треба цього боятися, адже, побувавши у доктора в його онлайн медкабінеті, можна обробити кожне пошкодження. Здорово, що засоби, які застосовуються в іграшці, дійсно працюють проти ударів і подряпин, а значить, знання, набуті під час гри Даша Мандрівниця, можна буде використовувати в житті!

Пригоди в Перукарні не тільки навчать дівчаток правильно підбирати стрижку і укладку, але і познайомлять з азами перукарського мистецтва. Можливо, ці знання підштовхнуть кого-небудь до вибору свого життєвого шляху! А навіть якщо і ні, то вже на загальній ерудиції позначаться найкращим чином.

Часто дітям здається, що огородничать — це дуже нудно. Але під час гри Даша переконає у зворотному навіть найзатятіших юних скептиків! Крім того, яскраве розвага дозволить легко запам'ятати просту послідовність дій. Більше ніколи юний садівник не забуде, що перед посадкою насіння непогано б зробити прополку, а після — обов'язково потрібно полити.

Яку справу треба дізнатися ближче, з якою професією познайомитися? Ми зібрали на нашому сайті кращі ігри про Дашу мандрівницю, зрозумілі всім дітям світу, незалежно від того, на українській мові або на якомусь іншому вони говорять. Відмиваючи нечепуру або катаючись на мотоциклі, малюки отримають потрібні навички і відмінно проведуть час!

.