Ігри Піраньї – приготуйся до кровожерливих пригодам!

Опис категорії

Чомусь прийнято вважати, що хижаки – це завжди щось величезне, з велетенськими пазурами, сильними лапами і лязгающей пащею. Дивлячись на них, відразу ж стає ясно – краще від такого триматися подалі. Але не всі монстри (і не завжди!) виглядають загрозливо. В усякому разі, спочатку.

Деякі вдало маскуються, прикидаючись слабкими і нешкідливими. Наприклад, так надходить головна героїня гри Піраньї. На перших рівнях ця крихітна немічна рибка, здається настільки беззахисною, що побоюватися її не прийде в голову нікому, навіть морського планктону і невеликим крабів.

Але горе тому, хто повірить її оманливого зовнішнім виглядом під час гри Піраньї. Життя його буде недовгою, а загибель воістину жахливою. Саме тому, до речі, ми не рекомендуємо гри Піранья особливо вразливим геймерам. Ріки крові, частини понівечених зубами тіл і особи, із застиглою на них маскою жаху, може надовго вивести їх з рівноваги. Якщо ж з психікою у тебе все в порядку, по ночах міцно спиш, а ігри на компі – останнє, що може змусити тебе нервувати, запрошуємо почати грати в пригоди маленької піраньї прямо зараз. Буде страшно весело!

Непереборна жага крові

Як ти вже зрозумів, для малюків гра Піранья не підходить. А ось всім, хто постарше і поциничнее пригоди маленької хижачки обов'язково припадуть до душі. Втім, маленька вона тільки по початку. З кожної сожранной жертвою апетит крихти, а разом з ним і її розміри збільшуються на очах. У цьому, за великим рахунком, і полягає основна мета кожної гри даного розділу: сжирать все, що зустрітися тобі на шляху, і рости, рости і рости, щоб потім з'їсти ще більше.

Так, поки рибка маленька, на обід вона задовольняється планктоном і ще більш дрібними рибками, ніж вона сама. Але після кожного прийому їжі габарити починаючої хижачки збільшуються, і ось вона вже роззявляє зубату пащу на крабів і риб трохи більше. Потім в хід (а точніше, в шлунок) йдуть маленькі акули, поодинокі люди, товсті занадто далеко в океан, а після цілі човни, великі кораблі і навіть....міста.

Для управління рибою-ненажерою використовується мишка. Вказуй нею напрямок руху головної героїні, і клікай по цілі, яку вона повинна зжерти. Головний і єдиний секрет успіху при цьому – соизмерение своїх бажань і можливостей. На всьому протязі гри вибирай собі «обід» по зубам – не занадто дрібний, але і не занадто великий, інакше він зжере тебе сам. Якщо зможеш весь час слідувати цього нехитрого правила, дорастишь свою рибку до гігантських розмірів і зможеш пройти разом з нею всі рівні.

.