Ігри акули – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Жахи морських глибин з давнини розбурхували уяву. Ще б пак, на суші вдень з вогнем не знайти таких величезних, зубастих і нещадних монстрів! Та й зловісна тиша, в якій хижі риби нападають на своїх жертв, лякає ще більше... Втім, рыбех боятися – в море не ходити! Замість побожного страху перед зубастою махиною вже краще добре озброїтися і відправитися в бій – тим більше що подібна пригода обіцяє бути незабутнім!

Хочеш випробувати себе і спробувати свої сили у жорстокого і безжального протистояння з цим хижаком? Забудь фантазії: ігри акули познайомлять тебе з кимось справді страшним, а головне – існуючим в реальному житті! Ігри акули зажадають максимум спритності і кмітливості: професійного хижака не здолати дилетантові. Приготуйся до неймовірної сутичці серед океанських глибин не на життя, а на смерть!

Не ходіть, діти, в Африку гуляти!

Шкода, що віршик про Бармалея не був відомий мореплавцям давнину! Скільки життів могло б врятувати просте знання про те, чого чекає відважних мандрівників в невідомих глибинах.. Може, тоді будь акулу каракулу перемогти було б легко, зовсім як у комп'ютерній грі? Навіть самі голодні монстри-вбивці спасують перед морально і технічно підготовленим бійцем!

Отже, що ж треба зробити, щоб вийти переможцем з океанської сутички? В першу чергу, необхідно визначитися, де у рибини сильні і слабкі сторони.

Скажемо відразу: змагатися з нею в швидкості точно не варто! Якщо є можливість, краще просто Уникати акул, як у грі з рибкою Немо. Шкода, що не завжди виходить бути досить обережним! Якщо сутички не уникнути, то краще тримати дистанцію і намагатися атакувати противника на відстані. І, нарешті, ніколи не пізно і не соромно!) застосувати прийом раптової втечі, наприклад, різко врятуватися за допомогою вертольота берегової охорони.

Очима хижака

Втім, найпростіший спосіб стати переможцем в змаганні з участю такої потужної суперниці – просто бути нею. Адже принадність комп'ютерних ігор в тому, що ти можеш грати хоч за акулу, а хоч і за чорта лисого, аби це було прикольно.

А брати участь у морській бійні на стороні найсильнішого учасника тобі точно сподобається! Ось тільки забав, де ти спочатку будеш великим і сильним, чомусь немає. Втім, це було б нецікаво: який азарт боротьби може бути у непереможного? Спочатку добийся, а потім і інших пожирай! За час гри про акул потрібно вирости з маленького малька в грозу морів і океанів. А для цього треба багато їсти і самому не потрапити на зуб комусь більш крупному!

.