Зомбі проти людей — грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Раніше про це доводилося тільки читати або дивитися у фантастичних фільмах. Але уяви, що одного разу найстрашніший сон стане реальністю, і, визирнувши з вікна, ми станемо свідками бурхливого апокаліпсису... Більше представляти не потрібно — краще прямо зараз стати учасником фінального бою проти ожилих мерців в режимі онлайн; і для цього тобі навіть не доведеться виходити з-за комп'ютера!

Фантазія на тему того, як, де і якими засобами можна і потрібно боротися з повсталими з могил напівгнилими трупами, не знає ніяких меж. Зомбі проти людей — це безліч різноманітних сценаріїв, в основі яких лежить споконвічне протистояння життя і смерті. Грати в гру зомбі проти людей ти можеш в режимі онлайн і абсолютно безкоштовно на нашому сайті. Тобі не знадобиться нічого скачувати — достатньо мати стабільний вихід в інтернет і оновлений браузер!

Боротьба з вірусом, який змушує трупи оживати і бродити по вулицях у пошуках смачненької людинятинки, - дуже благодатна тема для геймдеву. Герої цього протистояння — сильні і вольові особистості! Тобі належить перевтілитися в одного з них, і для цього будуть потрібні твої найкращі якості.

Ігри, відібрані для нашого сайту, надають хорошу оглядову картину способів, якими люди можуть воювати проти зомбі. Хочеш чогось лайтового для разминочки? Спробуй Захистити замок - товсті стіни дадуть відчуття хоч би деякої захищеності, знімуть тривогу першої битви. Готовий зустрітися з мертвяки у відкритому бою? Протримайся 60 секунд, відстрілюючись від полусгнившего ворога, а потім вирушай в Прокляте місто! А якщо все вищеперелічене тобі здається банальним, то спробуй оголосити війну зомбякам на Марсі або виграти у них в футбол в Вбивчий пенальті!

.