Зомбі на двох – життя після глобальної катастрофи!

Опис категорії

Світ флеш-розваг розвивається стрімкими темпами, нові іграшки з'являються в ньому, як гриби після дощу. Достатньо вийти у світ відомого блокбастеру або книзі, як їх дійові особи тут же стають героями однойменної серії ігор.

Але є в цій швидко змінюється області і своя нестаріюча «класика». Наприклад, Зомбі на двох ось вже більше 10 років поспіль залишаються самими популярними і затребуваними стрілялками в світі, першість яких не вдалося похитнути нікому – ні Людині-павуку, ні Трансформерам, ні навіть останньому Термінатору.

Для хлопчиків всіх країн, різного віку і кольору шкіри немає більшого кайфу, ніж різатися з ранку до вечора на двох з найкращим другом в лякають, але захоплюючі ігри про зомбі, по сто разів на дню рятуючи планету від насувається трупо-катастрофи. Головні «фішки» таких розваг: видовищність і динамічність. Але і крім них іграх про зомбі на 2 є чим привернути увагу користувачів.

Особливості онлайн стрілялок на двох

У цьому розділі ми зібрали бродилки-стрілялки, в яких задіяно одночасно 2 гравця, але в загальній масі гри про зомбі універсальні: до них можна грати як самому, так і в парі. Потрібний режим вибирається до початку першого рівня і змінити його після вже неможливо, хіба що почати проходження спочатку. Втім, як показує статистика відвідувань завантажень, ігри Зомбі на двох набагато популярніше одиночних варіантів. Адже мочити монстрів в парі набагато ефективніше, ніж самому: є кому прикрити тил, дати тобі пару зайвих секунд на перезаряджання гвинтівки або допомогти атакувати ворога з декількох сторін.

Крім того, деякі квести просто кишать важко прохідними перешкодами на зразок глибоких розломів або високих стін. Здолати їх самостійно гравцеві не під силу, а от удвох – легше легкого. Тому перш, ніж з головою піти в якусь місію, добре вивчіть можливості своїх персонажів, щоб в екстреній ситуації використовувати їх по повній.

Переважна більшість ігор на двох про боротьбу людства з зомбі має однакову структуру: велика кількість захоплюючих місій, розташованих в порядку зростання складності: від простих до складних. Невеликий рада: на кожному з рівнів не лінуйтеся збирати бонуси і використовувати всі можливості заробити додаткові очки. Вони дають можливість прокачати характеристики персонажів: проагрейдити зброю, підвищити витривалість, запастися здоров'ям і т.д. Тільки використовуючи все перераховане можливості можна пройти місію до кінця.

.