Зомбі 3 – ласкаво просимо в постапокаліптичний світ!

Опис категорії

Життя сучасної людини настільки спокійна, размерена і передбачувана, що випробувати в ній дійсно сильні емоції стає справжньою проблемою. А вже змусити організм виробляти в достатній кількості такі гормони, як адреналін або дофамін – взагалі завдання із завдань.

Адже де, скажіть на милість, мешканця сучасного мегаполісу удосконалюватися в силі і витривалості, бути готовим вступити в сутичку з диким звіром або захистити своє житло від армії ворогів. А тому доводиться «добирати» емоції штучним шляхом, наприклад, за допомогою 3-х основних постачальників «жахів» - ігор про зомбі, фільмів-бойовиків та книги жанру «фентезі». Кожен з них змушує наші серця стукати сильніше, стискаючись в передчутті свіженької дози адреналінової голки.

Втім, людському організму вона тільки на користь, так що якщо твоє життя теж стала кілька пріснуватим, ласкаво просимо в наш новий розділ ігор. У ньому зібрані найкращі розваги 3-його покоління бродилок і стрілялок з зомбі, грати - просто непередаване задоволення. Порівняно з першими простенькими флеш-забавами цього жанру, вони – справжня бомба.

В першу чергу, завдяки шикарній реалістичною графіки, притаманною саме 3-йому поколінню. Але і крім неї сучасні ігри Зомбі 3 звертають на себе увагу приголомшливою динамічністю розвитку подій і управлінні. У них все відбувається дуже швидко: якщо на екрані з'являються живі мерці, тут же чекай атаки, якщо використовується рушницю – куля вражає миттєво, а якщо задіяно авто – воно стрілою проноситься по локації. Нудьгувати ніколи.

.