Ігри стрілялки зомбі — грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Не треба недооцінювати здібності ходячих мерців: хоч більша частина м'язів у них і згнила, іншими вони здатні орудувати так, що Шварцнегер позаздрить. А противника, який сильний фізично, потрібно брати розумом або хитрістю... Або вогнепальною зброєю! І бажано використовувати усі ці три переваги разом, адже, якщо нічого не вдасться, і живий труп нав'яже тобі близький бій, ти не протримаєшся та раунду. Так що, хапай кулемет і постарайся вижити в цьому пеклі!

Це на ведмедя можна ходити з голими руками, а ось для того щоб зупинити насувається апокаліпсис, треба озброїтися. Ігри стрілялки зомбі дадуть тобі відчути, що навіть з рушницею перемогти абсолютно беззбройного ожилого трупа — не так то просто! Щоб стати переможцем гри Стріляти зомбі, тобі потрібно докласти чимало зусиль і старання. Тобі знадобиться вся твоя швидкість реакції, уважність і акуратність, щоб вижити в цій кривавій м'ясорубці!

З безлічі ігор, які є в інтернеті, ми відібрали тільки найцікавіші, намагаючись при цьому максимально урізноманітнити свою колекцію. Якщо тобі не знайомий пост-апокаліптичний жанр, то ти можеш з ходу і не визначитися, яка з іграшок для тебе цікавіше: не все зрозуміло з назви і опису. Але, оскільки грати абсолютно у всі стрілялки на нашому сайті можна безкоштовно, ти можеш перепробувати всі способи боротьби проти зомбі і вибрати на свій смак. Втім, незважаючи на різноманіття сюжетів, всі забави, в яких треба відстрілювати зомбяков, діляться на два типи.

Машина смерті

Ігри першого типу досить прості: кулемет на дах, і поїхали! Вони мало чим відрізняються від звичайних перегонів з перешкодами і за напруженням емоцій, і по складності. Ніякого зіткнення зі страшними пиками, ніякого ризику. Зате багато швидкості і задоволення від перемелювання колесами ворогів.

Самотній ковбой

В місіях другого типу гравець виявляється буквально викинутий у світ страшних монстрів — часто майже без броні, з жалюгідним рушницею в руках. По ходу п'єси тобі доведеться розжитися і зброєю потужніший, і аптечками — одним словом, зробити все для виживання себе коханого і не виживання своїх ворогів... і все це — безперервно перебуваючи зі смертю віч-на-віч.

Часто з простих стрілялок вони переростають у справжні хоррори для хлопчиків: такі ігри як Дорога Зомбі, Залишся в живих або Ніч перша мало кого зможуть залишити байдужим!

.