Як дістати сусіда – рецепт виживання і гарного настрою

Опис категорії

Всім, хто не живе на власному острові з купою охорони або в замку, на зразок Віндзорського, з тисячами акрів прилеглих земель, знайома ця проблема. Сусіди! Галасливі, безцеремонні, докучливі, цікаві.... Вони з'являються в самий невідповідний момент і перетворюють наше життя великий і маленький (кому як пощастить!) пекло. Якщо ти теж в курсі, про що йде мова, радій - ми знаємо, як тобі допомогти. У нашому новому розділі зібрані всі частини онлайн ігри про те, як дістати сусіда швидко і технічно грамотно – так, що не причепишся.

Починаємо спецоперацію

Отже, для початку потрібно визначитися, де проживає об'єкт: у жвавій багатоповерхівці або в приватному будинку. Залежно від цього наші мега прикольні і веселі іграшки пропонують різні рецепти того, як дістати сусіда, всього за пару хвилин довівши його до сказу. Методи абсолютно різні, нетривіальні і несподівані. Об'єднує їх лише одне - мета гарантовано буде досягнута і питання про те, як назавжди дістати сусіда, домігшись того, щоб він повністю забув про твоє існування, не буде хвилювати тебе більше ніколи.

Щоправда, в реальному житті без підготовки витворити щось подібне (наприклад, обдати окропом, замкнути в будці з три дні некормленой собакою, примотати скотчем до ліжка і т.д.) здатний лише володар залізних нервів. І якщо ти не дуже впевнений, сміливо починай грати в гру Як дістати сусіда – краще тренування не придумаєш.

Звичайно, ситуації, вирішити які пропонує даний розділ, в реальному житті зустрічаються нечасто. І не тому, що таких нахабних сусідів, які чекають тебе на екрані комп'ютера, насправді не буває. Швидше навпаки, в житті вони набагато огидніша. Хоча і не виглядають як справжні злодії. А давати відсіч нахабі в образі немічної бабусі, обвішаній дітьми матусі або лисіючого клерка з сусіднього банку, вічно паркующегося як попало, вважається непристойним. У вихованих людей так не прийнято, хоч і терпіти їх витівки вже більше немає сил. Почни грати в гру як дістати сусіда і назавжди позбався від зайвих сентиментів. Повір, вміння відстоювати свій особистий простір дорогого коштує і завжди стане у пригоді.

Та навіть якщо тобі випав крутий лотерейний квиток, і все, що проживають в радіусі кілометра від твого будинку – нешкідливі рожеві няшкі, не поспішайте закривати сторінку - грати в квести про те, як дістати сусіда, тобі теж сподобається. Як мінімум тому, що це надзвичайно захоплююче і весело – нахохочешься вдосталь.

.