Ігри на 1 людину Вогонь і Вода – знайди вихід з лабіринту!

Опис категорії

Якщо в момент свого зародження сфера комп'ютерних розваг являла собою стовідсоткову єпархію Сполучених Шатов, то сьогодні її географія розширилася на весь світ і плювати хотіла на будь-які кордони. Все, що потрібно для того, щоб створити класну гру, яка, можливо, стане хітом – бажання і талант. Все інше: національність, країна проживання, кількість грошей в кишені і інше має значення тільки з точки зору національного колориту і екзотичних «фішок» кінцевого продукту.

Наприклад, в цьому розділі ми хочемо запропонувати твоєму увазі чудові пригодницькі квести ігри на 1 людину Вогонь і вода, створені командою талановитих корейських програмістів. Розгледіти їх «корейскость» можна тільки в парі моментів - найкрасивішій графіку в східному стилі і оригінальну зовнішність головних героїв. У всьому іншому ігри на 1 людину Вогонь і вода - це гарно скроєні бродилки в стилі adventure game, багаторівневі і мега цікаві.

В них ти знайдеш всі елементи «правильного» квесту – захоплюючий сюжет, необхідність постійного досліджувати навколишній світ, багато хитромудрих головоломок і незвичайних логічних завдань. У центрі уваги геймера – пара симпатичних героїв-антагоністів, які постійно потрапляють у якісь незвичайні історії. А після, ясна річ, мужньо з них вибираються, долаючи купу труднощів і перешкод. Хочеш дізнатися про те, що їм довелося пережити, детальніше? Тоді швидше починай грати в захоплюючі пригоди Вогонь і вода на 1 людину!

Нюанси геймплея

Як ти вже здогадався з назви, головних героїв у даній серії квестів-бродилок двоє. Це пара симпатичних мультяшок – хлопчик-Вогонь і дівчинка-Вода, грати з якими ти будеш одночасно, оскільки всі ігри розраховані на 1 людину. Будь-які неприємності вони долають спільно, допомагаючи і підтримуючи один одного. Втім, інакше їм просто не вижити. Адже умінь і здібностей кожного недостатньо для проходження рівнів в поодинці. І якщо блакитна водна дівчинка легко долає водойми, заледенелой ділянки і локації з калюжами невідомого походження, то вогняний хлопчик на них просто гасне. А ось там, де бушує полум'я або проливається лава, він відчуває себе відмінно, зате дівчинка гине.

Разом вони здатні вибратися з будь-якої колотнечі, а їх, треба зазначити, що на просторах гри Вогонь і вода на 1 гравця, ой як немало. Творці постаралися на славу, задіявши для облаштування локацій всю свою фантазію. Розкішна графіка з ретельної промальовуванням навіть самих дрібних деталей і яскраво вираженим східним колоритом зачаровує настільки, що від екрану неможливо відвести очей. Але насолоджуватися красою часу у тебе буде небагато. Спочатку ігри Вогонь і вода на 1 гравця розраховані не були, їх проходження передбачало участь двох геймерів.

Кожен відповідав за свого персонажа, керуючи його пересуваннями по екрану і стежачи за тим, щоб нещасний не звалився у прірву, не напоровся на стирчать зі стін ножі або ще як-то себе не покалічив. Звичайно, долати перешкоди і вирішувати головоломки геймерам доводилося разом, але для цього у них було чотири руки. Ти ж такої розкоші позбавлений. Кількість головних героїв і перешкод у них на шляху залишилося незмінним, але справлятися з усім цим доведеться самому. В цьому якраз і полягає головна складність проходження гри про Вогонь та Воду на одну людину. Але ми впевнені - тобі до снаги з нею впоратися.

.