Ігри Снайпер – крута оптика і захоплюючий сюжет!

Опис категорії

Є на світі заняття і професії настільки екзотичні, що простому обивателеві їх представники можуть не зустрітися ні разу за все його довге життя. Втім, частенько це й на краще. Мало кому захочеться зіткнутися з реаніматологом (особливо, в якості пацієнта), професійним розвідником або, приміром, зі снайпером. Та й навіщо, якщо ти живеш в благополучній країні, а війну бачив тільки по телевізору? Хоча... Людина - дивне створення, і з дитинства прагне отримати те, що не дуже доступно (а частенько, і нафіг не здався).

Напевно, саме тому більшість хлопчаків на світі так тягнуть до себе ігри про снайперів, шпигунів, винищувачів, танкістів і інших специфічних особин. Зате виростаючи і награвшись у волю, вони переключають увагу на цілком мирні і творчі професії – хірургів, вчителів, програмістів, інженерів. Ну, а для тих, хто ще не втамував свою пристрасть до зброї і війнам, запрошуємо в наш новий розділ, де зібрані кращі онлайн ігри Снайпер російською мовою, грати в які ти зможеш абсолютно безкоштовно.

Пригоди починаються

Перше, що тобі запропонує зробити будь-Снайпер гра з нашого розділу – це визначитися зі зброєю. Враховуючи те, що її героєві – справжньому профі, будуть доручати тільки найбільш складні і важкі завдання на зразок ліквідації цілі на жвавій вулиці в кільці з десятка охоронців, підриву сейфа в таємному бункері чужої армії і т.д., його вірний друг – снайперська гвинтівка, повинен володіти інноваційними оптичними «наворотами». Проблеми обзавестися ними не буде. За правилами гри Снайпер за все вдало завершені місії геймеру автоматично нараховуються призові бали, на яких можна непогано оновити наявну зброю або купити нове.

Друге, на що варто звернути увагу – вибір місця здійснення пострілу. Для успішного проходження всіх етапів гри Снайпер грамотно визначена диспозиція має величезне значення. Ти повинен подбати не тільки про відмінному огляді, але і забезпечити собі шляхи до відступу після виконання завдання. Правда, в деяких випадках, Снайпер гра поміщає гравця на позицію автоматично, так що особливо вибирати не доводиться.

Третій важливі момент у роботі будь-якого снайпера – його холоднокровність, витримка і влучність. Ось тут все залежить тільки від тебе. Істеричного метушливого мазілу ніяке, навіть саме просунуте зброю не вбереже від провалу. Май це на увазі, коли почнеш грати.

.