Ігри на увагу – багато сміху і головоломок!

Опис категорії

Ігри на увагу, зібрані у цьому розділі, неодмінно зацікавлять усіх поціновувачів оригінальних головоломок та розваг у жанрі «пошук предметів». Так само їх сміливо можна відносити до категорії розвиваючих, оскільки задачки, які ці розваги пропонують гравцям, чудово тренують кмітливість і спостережливість.

Почни грати в будь-яку вподобану і перевір, наскільки добре ти міркуєш. Крім явного задоволення від незвичайного ігрового процесу, вони забезпечують геймеру неабияку напругу сірої речовини, особливо тих його відділів, що відповідають за уважність і побудова логічних зв'язків. Точно готовий з'ясувати, як у тебе йдуть з ними справи? Не передумав? Тоді швидше вибирай будь-яку уподобану гру на уважність і починай мозковий штурм.

Шукаємо, думаємо, вирішуємо

Для геймерів середнього і старшого шкільного віку ігри на розвиток уваги пропонують прикольні багатозадачні квести за участю відомих мультяшних героїв і навіть справжніх сищиків. Ти будеш допомагати їм розслідувати вбивства, повертати власникам викрадені коштовності, розгадувати загадки стародавніх манускриптів, полювати за тайниками з піратськими скарбами.

В процесі пошуку чекає багато незвичайних пригод: доведеться вирішувати головоломки і математичні приклади, відшукувати заховані в покинутих будинках речі, відшукувати сліди злочинної діяльності зловмисників, розшифровувати таємні письмена і навіть ставити хімічні досліди. І все це на тлі захоплюючого детективного сюжету, в якому ти, як гравець, приймаєш найдіяльнішу участь. Вважається, що такі ігри спрямовані на розвиток уваги і пам'яті, а тому надзвичайно корисні. Так і є, хоча, в даному випадку, це не головне.

Саме класне в забавах подібного плану те, що вони дуже схожі на захоплюючий пригодницький роман, який ти не тільки читаєш, але і змінюєш сюжет на свій розсуд. Весь фокус у тому, що від того, наскільки вдало гравець впорається із завданням на кожній з локацій, залежить подальший розвиток подій. Розробники передбачили кілька можливих кінцівок різного ступеня успішності, і тільки від тебе залежить, яка з них буде мати місце під час поточного проходження ігри на розвиток пам'яті та уваги. Якщо ж цей варіант не влаштовує, можна перезапустити процес і пройти рівні заново, вибираючи в процесі інші проміжні рішення.

Самим же маленьким ігри на увагу пропонують знаходити відмінності на кількох схожих картинках. Власне кажучи, відрізняються один від одного вони лише незначними деталями, які малюкам як раз і належить знайти. Робиться це за допомогою курсору, заради такого випадку він перетворюється в крихітну віртуальну лупу. Але потрібно бути уважним: кожен невірний клік по картинці відбирає у гравця частину зароблених очок. При цьому, як правило, кількість таких кліків обмежена трьома або п'ятьма. Достатньо зробити всього на одну помилку більше, ніж дозволено правилами, і вилетиш з гри як пробка, а проходження доведеться починати заново.

.