Ігри Азбука - нове слово в освоєнні грамотності!

Опис категорії

Бути грамотним, вміти (і любити!) читати - навичка, обов'язковий для кожної людини, який не хоче бути схожим на своїх прямих предків – мавп. І для освоєння цієї нескладної премудрості людство винайшло масу способів. Самий традиційний з них - буквар, по ньому літери вивчали твої батьки, дідусь з бабусею, пра і навіть прапрадід.

Але ми-то з тобою живемо в 21 столітті, коли можливостей у людей набагато більше. Гріх ними не користуватися. Наприклад, це стосується інтернету, завдяки якому можна в будь-який час завантажити для малюків гри Азбука, що представляють собою досить оригінальний і зручний онлайн буквар.

У порівнянні зі своїм паперовим попередником він володіє масою неоціненних переваг. Для початку, його можна порвати. Або помалювати ручкою. Точніше, можна, але тільки ті ігри Азбука, які спеціально для цього створені в них є палітра з фарбами і пензликом, а всі буковки забезпечені симпатичними чорно-білими малюнками.

По-друге, віртуальні ігри Алфавіт дозволяють малюкам проявляти активність, самому вчиняючи ті чи інші дії. Грати в них значно цікавіше, ніж просто розглядати картинки і повторювати звуки, як це пропонує робити звичайний буквар. Будь-яка гра про абетку - це захоплююча подорож у чарівний світ, де крім поки ще невідомих і незрозумілих букв мешкає маса добре знайомих і улюблених дітьми персонажів. Серед них мультяшні Маша і ведмідь, Смішарики, Лунтик і жителі казкового лісу, легендарні Барбі, Людина-Павук і багато інші.

І незважаючи на те, що геймплей ігор з алфавітом підкреслено простий і розрахований на геймерів самого ніжного віку (можна починати з трьох років), перше знайомство малюків з ними має відбуватися в присутності дорослих. Вони пояснять дітям правила, допоможуть пройти перші рівні, підкажуть, як діяти, в особливо складних місцях. Надалі грати в будь-яку уподобану гру дитина зможе сам. Завдання, які йому потрібно буде виконати, так чи інакше стосуються абетки.

Наприклад, потрібно буде повторити за віртуальним голосом вимову тієї чи іншої літери, а потім вибрати на екрані предмети і тварин, назва який з неї починаються. Або відшукати букву, хитро замасковану на малюнку з великою кількістю інших яскравих деталей. Або розфарбувати картинку, на якій зображено все, що починається на «А». Або.... Загалом, і так вже ясно – попереду багато цікавого. Так що саме час покликати до екрану дитину і почати грати.

.