Різні ігри – грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Як би нам не хотілося створити ідеальну класифікацію віртуальних розваг, все одно кожен раз хоча б кілька забав опиняються не біля справ. Бої проти фруктів, симулятори рідкісних професій – куди їх розмістити? Вони не вписуються ні в одну з рубрик, але занадто гарні, щоб ми могли собі дозволити залишити їх за бортом! Саме тому для таких «одинаків» ми створили спеціальну рубрику. Отже, зустрічайте: прекрасно захоплюючі і яскраві, але не піддаються класифікації – всі вони на цій сторінці!

Незвичайні забави поза шаблонів і стандартів – мабуть, одні з найбільш захоплюючих продуктів геймдеву, а тому їх ніяк не можна пропустити! На цій сторінці ми зібрали Різні ігри для дівчаток і хлопчиків, після того, як не змогли придумати, до якої категорії їх віднести. Через пару років ці різні ігри обростуть подражаниями і продовженнями і дадуть назву власним розділів. А поки що вони зібрані тут всі разом, щоб кожен відвідувач нашого сайту міг насолодитися їх креативними сюжетами і ні на що не схожим геймплеєм!

А, може бути, стрілялка?

Більшість експонатів цієї колекції віддалено нагадує якісь жанри. Але завжди якась деталь або особливість змушує засумніватися і почекати з прийняттям рішення, до якої категорії віднести об'єкт.

Наприклад, Геройська таверна. Що це, шутер? Аркада? Ніяк немає: перед нами справжня покрокова стратегія в стилі класичних Героїв Меча і Магії – тільки абсолютно безкоштовно і доступна в режимі онлайн! Віднести її в розряд звичайних стратегій, розміщених в окремому розділі – блюзнірство, адже так ми не зможемо віддати данину її унікальність у світі браузерок. Ось чому ця іграшка безкоштовно опинилася в категорії ігри – через свою незвичайність і підвищеної цінності.

Чи, наприклад, Середньовічна акула. На перший погляд – нічого такого! На нашому сайті вже є всякі ігри, в яких герой просто йде вперед і трощить все на своєму шляху. Ось тільки антураж там зазвичай зовсім інший: висотки, Нью-Йорк, в головних героях який-небудь Залізний людина... Але тут все інакше! Гігантська акула каменя на камені не залишає від узбережжя середньовічного містечка – її гострі ікла і величезний сокиру здатні на страшне!

Різні ігри на зразок Мишки Онлайн або Фруктовий Ніндзя і зовсім ні на що не схожі. Ні, правда, багато ти грав у такі ігри, де величезний ніндзя трощить своєї катаної різні тропічні фрукти?..

Здається, ці сюжети неможливі? А ти спробуй: ми підібрали таку вражаючу колекцію, що нікому не буде нудно!

.