Прості ігри - море задоволення і ніяких напрягів!

Опис категорії

Всіх, кому набридли складносурядні дрифтовые гонки, епічні битви і довгі багатозадачні стратегії, запрошуємо відпочити в наш новий розділ. У ньому зібрані досить цікаві, хоча і дуже прості ігри різних жанрів, грати в які можна як завгодно довго і (що не менш важливо!) абсолютно безкоштовно.

Все, що тобі для цього потрібно бути онлайн, ну, і вільний комп'ютер, зрозуміло. Наші прості ігри – відмінний спосіб розважитися, не напружуючи зайвий раз мізки, і не трепля собі нерви багаторазовими спробами проходження одного і того ж, ніяк не піддається етапу. Ідеальний спосіб релаксу після бурхливого шкільного дня.

Але треба розуміти, що прості ігри – не означає, примітивні. Так, у них, як правило, набагато менше рівнів ніж у тих, до яких ти звик (зазвичай, не більше 10), більш лаконічна графіка, скромніше функціональні можливості. Для того, щоб пройти будь-яку від початку до кінця, буде потрібно не більше півгодини. Але це зовсім не означає, що грати в них можна неуважно або абияк. Так ти зовсім точно програєш. До речі, для тих, хто тільки починає знайомитися з світом комп'ютерних розваг, такі іграшки стануть ідеальною сходинкою для старту.

Просто – не значить нудно

найпростіші, але неймовірно веселі ігри, які чекають тебе в цьому розділі - це, звичайно ж, клікери. Щоб перемогти в них, потрібно лише одне – невтомно натискати пальцем по мишці, здійснюючи необхідні за умовами гри дії. Робиться це так: ти встановлюєш курсор на персонажа або предмет, які треба задіяти, і клацаєш по ньому невтомно до тих пір, поки необхідна мета не буде досягнута. Як правило, про результативність своїх дій можна зрозуміти з шкали, розташованої над верхівкою головного героя або в самому верху екрана. Як тільки вона заповниться, можна переходити до наступного етапу.

Багато гри такого плану мають обмеження за часом, це означає, що тобі потрібно встигнути заповнити шкалу за певну кількість хвилин або секунд. Якщо не встигнеш, вилетиш з гри і змушений будеш починати проходження заново. Якщо ж вкладешся в норматив, отримаєш доступ до нового рівня і певну кількість бонусних очок в навантаження.

Принцип організації ігрового процесу у всіх кликерах ідентичний, а от тематика може бути якою завгодно. В одних іграшках тобі потрібно буде нагодувати рибкою дуже ненажерливого кота, в інших - допомогти закохану парочку вдосталь націлуватися, в третіх – зібрати певну кількість падаючих з неба цукерочок, не переплутавши їх з шматочками піци або тістечками. Також чекають твоєї уваги клікери, в яких персонажі палять по один одного з водяних пістолетів, луплять по стінах різнокольоровими м'ячиками, збивають з рогатки ворон, роблять масу інших не менш безглуздих, але дуже веселих дій.

загалом, перед тобою просто ігри – забавні, добротно скроєні, завжди доступні онлайн, грати в які можна самому або в компанії кращого друга, але і те, і інше - безкоштовно. Так що насолоджуйся!

.