Онлайн гра Гладіатори – йдуть на смерть намагатимуться вижити!

Опис категорії

Захоплюючі флеш ігри Гладіатори пропонують тобі відкласти на час всі свої справи і здійснити захоплюючу подорож в минуле. Але май на увазі, доведеться подолати, ні багато ні мало, кілька тисячоліть. В результаті ти опинишся в 106 році до нашої ери – періоді, коли гладіаторські бої з аматорських перейшли в розряд офіційно схвалених публічних розваг.

Більш того, саме давньоримська держава взяла на себе клопоти щодо їх організації. Так в 65 році до н.е. тодішній імператор – Гай Юлій Цезар, провів ігри, в яких взяло участь більше 320 пар відважних гладіаторів (з багатьма з них ти зустрінешся, коли почнеш грати онлайн на нашому сайті).

Дійство вийшло настільки епічним, що до глибини душі вразило присутню публіку і вселило жах в душі недружніх римлян сусідів. Озброєні до зубів красені демонстрували справжні чудеса військової науки, а зустрічав їх криками схвалення народ – фантастичну кровожерливість. Невимовно жорстоке, але при цьому чаруюча атмосфера тій туманній епохи відкриється перед тобою у всій красі, як тільки завантажиться сподобалася онлайн гра Гладіатори.

Життя або смерть – інших варіантів немає

Кожна онлайн гра Гладіатори з цього розділу являє собою мега захоплюючий, азартний файтинг, розрахований на участь одного або двох гравців. Він припаде до душі всім, хто цікавиться історією або просто серфить по інету в пошуках свіжої порції адреналіну. У ньому ти зможеш вийти на арену в старовинних обладунках і випробувати свої сили в бою з самими сильними воїнами Стародавнього Риму.

Гра Гладіатори пропонує геймеру участь у непростому, динамічно розвивається поєдинку, запорукою перемоги в якій стане його холоднокровність і вміння володіти мишкою. Саме нею, а також клавішами зі стрілками на клавіатурі ти будеш наносити удари по ворогу. Як правило, будь першому бою передує тренувальний етап. Він дає гравцеві можливість освоїти основні прийоми і удари. Окуляри при цьому не нараховуються і не знімаються, так що ні переможців, ні переможених під час такої онлайн тренування не буває.

Асортимент онлайн файтинг, представлених в даному розділі, умовно можна розділити на дві групи: покрокові, в яких суперники завдають один одному удари по черзі, і одночасні, де всі дії відбуваються хаотично і залежать від того, хто краще володіє мишкою. І ті, і інші доступні на нашому сайті, безкоштовно, так що ти можеш насолоджуватися добротної бійкою красенів-гладіаторів без будь-яких обмежень. Територія бійцівських маневрів обмежена ареною, що повністю виключає елемент погоні і дає геймерам можливість зосередитися на бій.

.