Офісні ігри – найкращий спосіб «вбити» робочий день.

Опис категорії

Відома стьобна пісенька групи «Ленінград» про те, що «ти не такий, як усі, і працюєш в офісі» давно втратила свою актуальність. Офісною роботою сьогодні мало хто пишається, і вона явно програє таким формам організації праці як фріланс або аутсорсинг. Воно і зрозуміло, просиджувати цілі дні в задушливому кабінеті, ведучи нескінченні телефонні переговори, розбираючи тонни паперів та папірців, мало кому здасться привабливим.

При такому графіку і до депресії недалеко. А щоб вона тебе не накрила, радимо час від часу відволікатися. Наприклад, на прикольні офісні ігри, весело, але беззлобно прикалывающиеся над незавидною долею трудівників компа і паперу.

Послати всіх до чорта!

Багато офісні ігри, в які ми пропонуємо тобі безкоштовно грати, мають схожий сюжет. Їх головний герой – тихий і забитий «планктон», над яким довго і безкарно знущався начальник. Чаша терпіння нещасного переповнилася і він вирішив помститися. В першу чергу, зрозуміло, нахабному шефові, а після вже всім підряд: від прибиральниці до опротивевших колег. Яким чином він збирається влаштувати вендету, залежить від конкретної гри.

Сміливо вибирай будь-яку і допоможи колишньому гвинтику великого механізму вирватися з лещат на волю. Всі офісні ігри онлайн досить динамічні, так що нудьгувати тобі не доведеться. Та й події в них розгортаються настільки швидко і несподівано, що у геймерів просто щелепа відвисає. Так, наприклад, один з персонажів бере у руки дробовика і холоднокровно розмазує мізки колишніх колег по стінах і вікнах. Інший намагається підірвати їх гранатою. Третій..... Втім, не будемо відкривати всі карти відразу. Почни грати, і сам довідаєшся.

Менш радикально налаштованим геймерам підійдуть онлайн ігри, офіс в яких громити не потрібно, а відволікатися від роботи пропонується тихо - так, щоб ніхто не помітив. У них це головна умова перемоги. Принцип такий: роби, що завгодно - влаштовуй гонки машинками з канцелярських скріпок або метання паперів в сміттєву корзину, але роби все так, щоб нікому і в голову не прийшло, що ти не працюєш, а валяти дурня.

Незважаючи на те, що такі забави менш видовищні, ніж іграшки з першої категорії, майстерності та вправності вони вимагають не менше (а в деяких випадках навіть більше!). Адже провалять дурня цілий день і не виявитися застукали за цим приємним заняттям – задачка не з легких. Особливо добре вдається вона тим, хто коли-то приблизно також проводив час у школі. Якщо ж добре відточених і закріплених багаторічною практикою навичок дозвілля у тебе немає, пропонуємо почати тренуватися прямо зараз. Будь упевнений, в житті все пригодиться.

.