Новорічні ігри – приготуйся до чудес!

Опис категорії

Святвечір та Різдво – найулюбленіші і очікувані свята для більшої частини населення планети. Так відразу і не зрозумієш, що в них інтригує сильніше: безпосередньо ритуал відліку нового періоду або передчутті різдвяного дива. Нам чомусь здається, що друге заворожує набагато сильніше, ніж просто процес святкування.

І якщо ти поділяєш цю думку, неодмінно оціниш дитячі новорічні ігри для дівчаток і хлопчиків, обожнюють різдво і все, що з ним пов'язано. І нехай за вікном стоїть виснажлива липнева спека, і до зими ще далеко, ми знаємо спосіб наблизити улюблене свято. Новорічні ігри для дітей - ось наша секретна зброя. Вони зроблять тебе незалежним від календарних дат і дозволять насолоджуватися атмосферою улюбленого свята в будь-який зручний час. З їх допомогою Новий рік і Різдво можна відзначати кожен день хоч сто разів підряд. Не віриш? Швидше завантажуй будь-яку і переконайся в цьому сам!

Свято наближається

Новорічні ігри дозволяють до дрібниць відтворювати всі передсвяткові клопоти. Як і в звичайному житті ти зможеш прибрати будинок, нарядити ялинку, приготувати частування, упакувати подарунки, придумати святковий наряд для головного героя або героїні, зробити масу інших приємних справ, коротаючи час в очікуванні гостей. До речі, не забудь дістати феєрверки і розвісити по всіх кімнатах гірлянди. Та й без бенгальських вогнів ігри Новий рік не можна вважати повністю удавшимися.

Але не переживай, будь-якої піротехніки розробники надали тобі в надлишку, так само, як і іншого новорічного антуражу, починаючи від ялинових вінків із стрічками і закінчуючи яскравими декоративними свічками. Розстав все це пишність у відповідності з власними уявленнями про прекрасне і сміливо клич у свій віртуальний будинок гостей.

Ігри про те, як облаштувати все на Новий рік, представляють собою щось середнє між класичними онлайн-конструкторами інтер'єрів, одевалками та головоломками. Як правило, в них перед геймерам ставиться відразу кілька завдань. Наприклад, підготувати кімнату до святкування Різдва, а для цього відшукати всі замасковані на екрані святкові предмети: різдвяний вінок і іграшки, ялинку, свічки, келихи та інші елементи урочистого інтер'єру.

Чи ж запекти індичку, до блиску віддраїти будинок, а заодно нарядити всіх його мешканців новорічні вбрання. Загалом, як перед будь-яким святкуванням, клопоту тебе чекає безліч, але всі вони виявляться вельми приємними. Та й як може бути інакше напередодні найважливішого, коханого і веселого свята року.

.