Ніндзя гри - твій квиток у світ обраних!

Опис категорії

Наші нові захоплюючі ігри Ніндзя пропонують тобі з головою зануритися в непросте життя шпигунів і найманих убивць, які промишляли на території середньовічної Японії. Протягом довгого часу (йдеться про XVII–XIX століттях) вони не тільки тримали в страху всіх місцевих обивателів, але і являли собою досить численний і впливовий військовий клан, з яким не можна було не рахуватися. Крім того, ніндзя досконало володіли особливою технікою бою – ніндзюцу (ігри з цього розділу допоможуть тобі освоїти деякі її прийомчики), використовували спеціальне обладнання для проникнення в будівлі - нингу, чудово орієнтувалися у військовому мистецтві, траволечении, хімії і ботаніки. Найвідоміші відкривали власні школи бойових мистецтв, куди, незважаючи на спартанські умови, не висихав потік бажаючих.

У нашій добірці є ігри про ніндзя, завдяки яким ти зможеш стати одним з таких учнів і самостійно оцінити всі тяготи вирощування справжнього самурая.

Фізкультура і кмітливість

Ігри Ніндзя, як одна із складових життєвого шляху суворого японського воїна, зажадають від тебе відмінної фізичної підготовки й уміння ворушити мізками. Правда, хороша спортивна форма більше згодиться твого персонажа на екрані (талант вправно ворушити пальцями з мишкою - не в рахунок), а от мізки доведеться застосовувати свої.

Адже в більшості випадків «грати ніндзя» значить зуміти пройти розбурхує мікс бродилок і квестів, багатий купою різнопланових завдань і хитромудрих головоломок. Та й на що можна розраховувати, якщо воїни-ніндзя і прославилися, багато в чому, завдяки своїм віртуозно організованим диверсій. А про їх уміння раптово з'являтися-зникати, вбивати, не залишаючи слідів, і спритно пересуватись по стрімких стінах досі складаються легенди.

І якщо ти думаєш, що для сучасного світу подібні навички безнадійно застаріли, то помиляєшся. Справжній самурай в будь-якій обстановці почуває себе як риба у воді. Наприклад, під час однієї з гри класний ніндзя з давнього Кіото виявився в нашому часі, та ще й посеред величезного, грохочущего мегаполісу.

Думаєш, він розгубився і запанікував? Як би не так! Заповзятливий япончик одразу підсік у роззяви мотоцикл і вирушив на ньому розбиратися зі своїми ворогами. Хоча, звичайно, його чорненький костюмчик в обтяжку плюс балаклава, швидше за все, викликав посмішки перехожих. Втім, у спеціальній одевалка з ніндзя для дівчаток ти легко зможеш усунути цей недолік, підібравши герою більш сучасний наряд.

.