Маленький зоомагазин – твоя особиста ветеринарна лавка!

Опис категорії

Яскраві і веселі ігри Маленький зоомагазин припадуть до душі всім любителям тварин віком від трьох до семи років. Особливо порадують вони юних геймерів, яким обставини (алергія, батьки – всяке буває) не дозволяють обзавестися пухнасто-тискательным вихованцем в реальному житті.

Якщо ти теж до таких ставишся - не переймайся, ігри Зоомагазин легко вирішать проблему, подарувавши зустріч не з одним, ні з двома, навіть не з трьома, а з набагато-набагато більшою кількістю нових чотирилапих друзів.

Можна сказати, що тепер вся твоя віртуальна життя буде проходити в їх суспільстві. Адже асортимент будь-якого зоомагазину складається з рибок, пташок, хом'ячків, цуценят, кошенят і купи предметів для їх обслуговування. На його численних полицях є все: від самих мілах-тварин до кормів і м'ячиків для гри. І ти (тільки уявіть!) можеш стати головним і єдиним власником всього цього багатства. Як перспектива? Подобається? Тоді вперед! Тим більше, що маленькі пухнасті вихованці і їхні майбутні господарі чекають не дочекаються, коли ти почнеш з ними грати.

Що потрібно робити?

Враховуючи ніжний вік цільової аудиторії, розробники постаралися зробити геймплей іграшок про зоу магазин максимально простим і зручним. Навіть трирічний малюк легко в ньому розбереться. Тим більше, що для проходження всіх рівнів гри Мій маленький зоомагазин йому знадобиться тільки мишка. З її допомогою потрібно буде водити курсором по екрану, клікаючи по персонажам, яким хочеш доручити виконання яких-небудь дій.

Наприклад, для того, щоб обслужити покупця, потрібно спочатку клацнути по фігурі продавця, потім по товару на полиці, який слід йому подати, а потім по клієнту, що чекає на нього біля стійки з касою. Щасливий відвідувач отримає бажане, вручить продавцю гроші і звільнить місце для наступного клієнта. Як бачиш, все дуже просто.

Єдина складність, з якою ти можеш зіткнутися під час гри про зоомагазин, причому актуальна вона як для дівчаток, так і хлопчиків – гостра нестача часу. У міру проходження рівнів асортимент товарів в твоєму маленькому магазинчику, а разом з ним і число відвідувачів, будуть збільшуватися, а ось кількість хвилин, виділених на їх обслуговування, залишиться незмінним. Для того, щоб обслужити всіх, доведеться напружитися. Точність рухів мишкою і повна концентрація уваги допоможуть тобі впоратися з завданням. До речі, іграшки такого плану відмінно дисциплінують, учать діяти швидко і акуратно. Ось побачиш, працювати продавцем в зоологічному магазині тобі неодмінно сподобається. Заняття це хоч і клопітка, але дуже цікаве.

.