Карткові ігри – азартна розминка для розуму!

Опис категорії

З усіх азартних забав, які протягом століть придумував собі людство, карткові ігри, мабуть, одні з найбільш давніх, але досі затребуваних. Мотиви, за якими люди все ще в них грають, старі як світ: «на гроші» та «на інтерес».

Розвиток інтернету зробило цей процес набагато більш простим, доступним і ще більш захоплюючим. Тепер знайти собі партнера для гри у карти можна за лічені секунди в будь-якому куточку земної кулі. Причому для цього немає потреби навіть вставати з улюбленого дивана. Баккара, покер, блекджек, макао, очко, сіка, віст, преферанс, бридж та інші відмінно існують в онлайн просторі і забезпечують собі натовпи шанувальників. Більше того, регулярно проводяться масштабні віртуальні турніри, присвячені карткових ігор. У них беруть участь різні знаменитості, а на кон ставляться досить дорогі призи.

Втім, не радимо тобі захоплюватися подібними конкурсами. У всякому разі, поки не виростеш. По-перше, великий ризик нарватися на шахраїв і взяти участь у персонально для тебе (і твоєї кредитної картки) разыгранном виставі. По-друге, потрібно мати чималий досвід карткових битв, щоб конкурувати з тамтешніми завсідниками. Тому, поки ти його не придбав, пропонуємо тренуватися на кішках», використовуючи ігри Карти з нашого нового розділу. Задоволення стільки ж, а ніякого ризику.

Зарядка для розуму і нервової системи

Ну, а тим, кого грошові мотиви не надто хвилюють, пропонуємо звернути увагу на карткові ігри головоломки, розраховані на одного гравця. Сюди відносяться всілякі пасьянси, віртуальні ворожіння і маджонги. Всі перераховані розваги налічують не одну сотню років, досі неймовірно популярні, мають масу фанатів і чудово стимулюють роботу головного мозку. Не дарма їх відносять до категорії логічних ігор.

до Речі, чи знаєш ти, що слово «пасьянс» (patience) з французької перекладається як «терпіння»? Регулярно розкладаючи його на екрані, можна досягти воістину самурайського холоднокровності й витримки. Браузерних версій цієї прекрасної головоломки існує понад 200 видів (багато використовують не тільки для розкладання, але і ворожіння), ми ж відібрали для тебе найцікавіші з них. Перевір, на що здатен твій мозок і зроби його ще більш гострим з допомогою одного з наших чудових пасьянсів. І врахуй, впоратися з задачкою «однією лівою» навряд чи вийде. Тож бажаємо тобі успіху в цьому непростому, але захоплюючій справі.

.