Ігри Зоряні війни – класика світового фентезі!

Опис категорії

Мега захоплюючі ігри Зоряні війни запрошують усіх охочих у світ культової кіноепопеї, присвяченій боротьбі відважних джедаїв за свободу і відновлення Республіки. І повір, тобі буде чим зайнятися! Так, якщо захочеш, зможеш самостійно пережити страшні випробування, що випали на частку Люка Скайуокера і його батька – адепта Темної сторони Дарта Вейдера, стати падаваном легендарного майстра Йоди, полетіти на далекий Альдераан на «Тисячолітнього сокола» Хана Соло, разом з Обі Ван Кенобі взяти участь у захоплюючих боях на Татуїні і навіть зайнятися проектуванням обладунків воїнів-сіті.

Звичайно, більшість геймерів в Зоряні війни воліють грати на стороні джедаїв. Світла сторона Сили, яка спирається на терпіння, добро, щедрість і мудрість, для більшості виглядає набагато привабливіше, ніж егоїстична, руйнівна і агресивна філософія ситхів.

До речі, це ще раз підтверджує, що людина навіть інстинктивно завжди прагне до світла, як би кому не хотілося запевнити нас у зворотному. Втім, ігри Зоряні війни дозволяють вибирати, по черзі приміряючи на себе ролі і відважних альтруїстів джедаїв, і підступних ситхів. Деякі іграшки взагалі розраховані на одночасне участь пари гравців і битися в них ти зможеш разом з кращим другом, попередньо розподіливши, кому дістануться «погані», а кому «хороші» ролі.

Кілька цікавих фактів

до Речі, чи знаєш ти, що перший фільм серії «Зоряні війни. Епізод IV: Нова надія», вийшов на екрани в 1977 році (до речі, за її мотивами створено кілька прикольних онлайн ігор, доступних в нашому розділі безкоштовно), буквально врятував «Двадцяте Століття Фокс» від банкрутства? Так-так! З початку 70-х минулого століття кінокомпанія терпіла неймовірні збитки і повинна була всім навколо: від інвесторів до молочника.

якби не Джордж Лукас з його фантастичним проектом Star Wars, світ кіноіндустрії назавжди позбувся б одного з найяскравіших своїх представників. Але легендарні Зоряні війни щедро обдарували всіх, хто опинився до них причетним. 20th Century Fox не тільки не розорилася, але забезпечила себе фантастичною прибутком на кілька десятиліть вперед, ім'я Джорджа Лукаса було назавжди вписаним золотими літерами в аннали світової кіноісторії, а весь світ отримав можливість насолоджуватися захоплюючою казкою про добро і зло.

Цікаво, чи міг в далекому 1977 фантазер з фантазерів Лукас навіть припустити, що дуже скоро його улюблені Зоряні війни будуть доступні у вигляді гри кожному, у кого вдома є комп'ютер. Або реальність, як завжди, виявилася набагато витонченішими будь фантастики?

.