Ігри Зомботрон – очисти планету від трупів

Опис категорії

Повстали з могил мерці і все, з ними пов'язане, багато років поспіль є невичерпним джерелом натхнення для творців комп'ютерних ігор. Як виявилося, це тема не тільки не вичерпується, але і не приїдається публіці. Книги, фільми, комікси, манга, ігри Зомботрон і Зомбі-апокаліпсис оточують нас з усіх боків.

Їх стало настільки багато, що моторошна спочатку історія про ожилих трупів плавно трансформувалася в елемент масової культури, настільки звичний, що їм не налякаєш навіть трирічного малюка. Як ми вже відзначили, особливо вдячно відгукується на неї світ комп'ютерних розваг. На даний момент гри Зомботрон становлять найчисленнішу групу 3D-шутерів, доступних в мережі. Не менш популярна «трупна» тема і серед авторів інді-іграшок. До речі, останні у великій кількості представлені в нашому розділі. Чорний гумор в поєднанні з динамічним сюжетом і похмурої графікою виробляє на геймерів незабутнє враження. Пропонуємо тобі почати грати і переконатися в цьому самостійно.

Сечі гадів!

Кожна друга гра Зомботрон являє собою набір різноманітних локацій: від пісків пустелі до центральної авеню мегаполісу, по яких бродять юрби ожилих трупів. Якщо не встигнути вчасно сховатися, вони зжеруть твого персонажа, обглодав кожну кісточку, або вкусять його, перетворивши на таку ж напівзотлілуі погань, як і самі. І в першому, і в другому випадку ти вилетиш з гри без збереження вже подоланого і змушений будеш починати проходження з самого початку. Щоб цього не сталося, від нахабних тварюк доведеться відбиватися і відстрілюватися. Голими руками робити це марно, а, значить, тобі знадобиться зброю. Втім, ніяк інакше грати в Зомботрон не можна.

Варто зомбі наблизитися до твого персонажа на відстань витягнутої руки, як він тут же накинеться на нього і розірве. Протистояти гадам можна за допомогою узд, гранатомета, пістолета, минигана і дробовика. Запас патронів до них, зазвичай, обмежений. Поповнити його можна, вытрясая запасні боєприпаси з свежеуничтоженных ворогів. Іноді замість них двічі трупів висипаються монетки і бульбашки з еліксиром життя. Не лінуйся підбирати і їх теж знадобляться.

Грати в Зомботрон онлайн цікаво ще й тому, що кожен рівень під зав'язку напханий всілякими сюрприз і пасхалками. Пошук їх займає час, але і задоволення забезпечує чимало. На останньому рівні тебе чекає підступний зомбі-бос – самий живучий, швидкий і хитрий труп в даній грі. Щоб перемогти його, доведеться постаратися, але зробити це необхідно, інакше іграшка не буде вважатися пройденої.

.