Ігри Юні титани вперед – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Нерозумно питати, чи хтось знає Людину Павука або Супермена – імена дорослих героїв відомі всім і кожному! А ось доля підлітків, навіть наділених не меншими здібностями, - залишатися в тіні своїх старших товаришів. Досить це терпіти! Пора тінейджерам-супергероям заявити про себе світу. Вони сильні, сміливі і можуть навіть буденна подія перетворити на захоплюючу пригоду. А головне – вони кличуть тебе приєднатися до їхньої компанії!

Дивитися мультики – це цікаве заняття, але ще крутіше – по-справжньому потоваришувати зі своїми кумирами у віртуальному світі. Ігри Юні титани вперед – колекція самих класних забав з участю персонажів знаменитого мультсеріалу, які тільки можна відшукати в мережі. Ігри Юні титани вперед пропонують тобі поповнити ряди команди, яка готується врятувати світ. Не сьогодні – завтра вони заграють по-дорослому, й у тебе з'явиться шанс опинитися на передовій у супроводі найвидатніших нових героїв сучасності!

Приємно познайомитися!

Наші герої ще тільки починають свій шлях до слави і світової популярності, а тому не тільки звичайним любителям мультиків, але і навіть їх власним прихильникам поки що не до кінця відомо, хто і на що здатний. Щоб познайомитися з усіма і оцінити здібності кожного з персонажів, почни з гри Юні титани Бистбой.

Якщо друзі вигнали тебе з дому тільки за те, що живе всередині тебе навіть не один звір, а кілька – це образливо і несправедливо! У компанії зеленого зверочеловека ти пострибаєш по пропадає з поля зору платформ, навчишся переміщатися вгору ногами або з переплутаними клавішами «вперед» і «назад». Ти побачиш нашого милого перевертня в багатьох образах, які він здатний приймати і зможеш на власній шкурі оцінити, з якою майстерністю і талантом Старфайр, Робін, Кіборг і Рейвен здатні придумувати перешкоди.

Не сумнівайся: всі труднощі гри переборні для нашого сміливця, адже друзі титани не з злого умислу заважають йому рухатись вперед. Вони просто жартують над малюком, будучи абсолютно впевненими в тому, що він зможе пробратися в будинок назад!

В атаку!

Якщо вже гонитва за бутербродом перетворюється для хлопців в найнебезпечніше подорож по воді, підземного світу і далеких планет, що тоді говорити про менш рядових справах? Наприклад, Робін і Кіборг вирішили прогулятися по старому складу, і що виявилося? На них одразу ж напали величезні монітори! Довелося влаштувати бійку і все розвалене. Саме так і виникла гра Титани Руйнівники телевізорів, в якій тобі доведеться керувати хлопцями то разом, то окремо один від одного – все для того, щоб зламати побільше ящиків і зібрати побільше монет і кристалів часу.

А вже якими неприємностями може для робот обернутися проста Прогулянка з Сильця, вихованцем Старфайр.. Дівчина сильно розсердиться, якщо з її улюбленцем щось трапиться! Так що, доведеться берегти вперте створення від будь-яких небезпек.

Керівник групи бере на себе саме ризиковане завдання. У заголовній грі цей юний, але відважний титан змушений йти вперед, не дивлячись ні на що – навіть якщо треба буде ходити по стінах або стелі кімнати.

.