Ігри Хот вілс 2 – багато крові і чорного гумору.

Опис категорії

«Гарячих» машинкам американського бренду Mattel стало настільки тісно на полицях звичайних магазинів, що вони плавно перемістилися в інтернет, де трансформувалися в захоплюючі ігри Хот Вілс 2. Правда, у процесі переміщення сталося непоправне: з елегантних, оригінальних, але цілком нешкідливих моделей автомобілі непомітно перетворилися в жахливих чотириколісних монстрів, з якими на дорозі краще не зустрічатися.

Якщо хочеш прожити подовше, звичайно. Недарма назва гри Хот Вілс 2 перекладається з англійської як «гарячі колеса». Розпечені безжальні кола позбавили життя жодного віртуального персонажа, причому діяли з особливою витонченістю і жорсткістю. По частині винаходу оригінальних способів знищення всього живого навколо цим гарячим штучкам по істині немає рівних. Готовий взяти участь в їх нових кровожерливих пригоди? Тоді швидше завантажуй будь-яку вподобану гру серії про гарячих колесах і насолоджуйся від душі.

Але вважаємо своїм обов'язком озвучити одне маленьке застереження: занадто вразливим натурам грати в них не рекомендується. Після проходження можуть снитися кошмари і загостритися всі наявні страхи. Зате для тих, хто ніякими нервовими розладами не страждає і цінує якісний чорний гумор, ігри Хот Вілс 2 стануть улюбленою розвагою на довгий час. Колекція постійно поповнюється ще більш яскравими і кровожерними новинками. Так що радимо заходити на сторінку розділу з ними частіше, щоб не пропустити нічого цікавого.

.