Ігри Ельза і Анна – нові пригоди в Эренделле!

Опис категорії

Зворушлива історія про двох відважних принцес-сестренках з казкового Эренделла знайома всім. Втілив її на екрані мультфільм «Холодне серце» виробництва «Walt Disney Pictures» став найприбутковішим мальованим фільмом за весь час існування компанії, а заодно і найкасовішим мультом в історії світового кінематографа.

Створені за його мотивами гри Ельза і Ганна користуються не меншою популярністю. І не дивно, адже в кожній з них фанатів чекає нова зустріч з приглянувшимися головними героїнями. Юні принцеси подають глядачам відмінний приклад вірності, відваги, благородства, любові і цілеспрямованості.

Їх надзвичайна сила духу не тільки допомогла дівчатам вистояти у всіх підступах, підстроєних підступними ворогами, але й дозволила гарненько провчити кривдників, назавжди відбивши бажання ображати вінценосних сестричок. Хочеш в деталях дізнатися, як їм це вдалося? Швидше завантажуй наші нові ігри Ельза і Анна, прекрасні принцеси готові поділитися з тобою найпотаємнішими своїми секретами.

Від наряжалок до квестів

На нашому сайті гри Холодне серце Ельза і Ганна представлені в різних жанрах. Любителі хитромудрих квестів і динамічних бродилок точно також, як і фанати наряжалок, мейкерів та інших, виключно «дівочих» забав знайдуть собі тут розвагу до смаку. Але і ті, і інші будуть приємно вражені якістю запропонованих іграшок, їх відмінною графікою і мега зручним геймплеєм. Всі ігри Ганна і Ельза, які ти побачиш на цій сторінці, доступні безкоштовно і мають декілька ігрових режимів. В залежності від віку геймера, який збирається в них грати, можна вибрати відповідний рівень складності, а в залежності від кількості гравців – проходження на одного або на двох.

Крім самих сестричок - головних діючих осіб мульта «Холодне серце», після запуску сподобалася ігри тебе чекає зустріч і з іншими його персонажами: заготовщиком льоду Кристоффом, його вірним другом оленем Свеном, сніговиком Олафом, підступним Хансом, монстром Зефіркою, родина лісових тролів і багатьма іншими.

Юні принцеси подають глядачам відмінний приклад вірності, відваги, благородства, любові і цілеспрямованості. Їх надзвичайна сила духу не тільки допомогла дівчатам вистояти у всіх

Для дівчаток 3-5 років, поки не надто вправно управляющихся з комп'ютером, стане справжнім задоволенням всіх їх розфарбувати або прибрати в нові одяг, а от дівчат постарше чекають більш наворочені ігри Ельза і Анна - незвичайні головоломки, захоплюючі квести, бродилки, віртуальні пазли і навіть динамічні стрілялки. Всупереч відразу двох жіночих іменах у назві розділу багато чого з перерахованого здасться цікавим не тільки дівчатам, а й хлопцям. Захоплюючі подорожі по казковій країні захоплять всіх, незалежно від статі.

Що стосується, ігрових завдань, то вони досить традиційні. Тобі потрібно буде виконати масу різноманітних місій, об'єднаних спільною метою. Як правило, вона збігається з сюжетом мульта і полягає або у звільненні Ельзи з крижаного ув'язнення, або в порятунку Анни з в'язниці, куди її обманом заманив принц Ханс. Попутно потрібно буде вирішувати безліч логічних завдань, допомогти Кристоффу і Олафу зібрати побільше призових зірок-очок і здобути корисні девайси, необхідні для проходження рівня. Загалом, справ попереду чимало. Але зволікати не можна, адже Ельза і Ганна сподівається на твою допомогу.

.