Ігри Ельза і Джек – твоє нове подорож в Эренделл!

Опис категорії

Ігри Ельза і Джек створені за мотивами п'ятдесят третього за рахунком мультиплікаційного фільму кіностудії Уолта Діснея, який став найкасовішим мультом за всю історію кінематографа.

Прем'єра захоплюючої казки про королівстві Эренделл відбулася 27 листопада 2003 року в США, і з цього моменту почалося її тріумфальний хід по планеті. Мультфільм отримав премії «Оскар» відразу в двох номінаціях - «краща пісня» і «кращий анімаційний фільм», а попутно зібрав ще пару десятків різноманітних нагород. Але навіть після таких довгих і активних вшановуваних, публіка не була готова розлучитися з улюбленими персонажами.

Настільки, що головні дійові особи ігор і мульта «Холодне серце» - Ельза і Джек, час від часу з'являлися в епізодах іншого популярного серіалу «Одного разу в казці» і навіть примудрилися здорово вплинути на розвиток його сюжету. Чим же вони так сподобалися глядачам? Почни грати в наші нові ігри про Ельзу і Джека і сама все зрозумієш.

Історія фантастичної любові і відданості

Відразу після запуску наші нові захоплюючі ігри Ельза і Джек перенесуть тебе в казкове королівство Эренделл, де як раз і розгортається вельми азартна боротьба добра зі злом. Як і в будь-якій пристойній казці, добро, зрештою, перемагає, але щоб наблизити цей чудовий момент, тобі доведеться добряче постаратися. Підступний принц Південних островів на ім'я Ганс Вестергорд лестощами і обманом намагається захопити владу в королівстві, яким правлять дві чарівні принцеси сестрички – Анна і Ельза.

Намагаючись здаватися милим, він зачаровує наївну Анну, зізнається їй у коханні і наполягає на швидке весілля. Однак, справжньою її метою є не наївна вразлива принцеса, а корона Эренделла, яка ніяк інакше тринадцятого сина в сім'ї не світить. Ігри для дівчаток Ельза і Джек пропонують тобі проявити кмітливість і не дати здійснитися підлих планів хитруна Ханса. Але май на увазі - доведеться докласти зусиль.

Разом з головними героями наших захоплюючих іграшок тобі належить пройти безліч випробувань: навчитися вирішувати головоломки, складати пазли, збирати чарівні зірки і прокачувати за їх рахунок своїх персонажів, долати величезні крижані простори, намагаючись відшукати замок, в якому сховалася Ганна, зробити парочку втеч із в'язниці, де сидить замкнена Хансом Ельза, і навіть кілька разів пристрасно поцілуватися з місцевим заготовщиком льоду. Причому, примудритися встигнути зробити це за виділений час. Загалом, турбот попереду чимало. Як тільки запустиш будь-яку з іграшок розділу, нудьгувати буде елементарно колись. Перевірено неодноразово.

.