Ігри одягалки Холодне серце – преобрази улюблених героїв.

Опис категорії

У цьому розділі зібрані ігри одевалкі для дівчаток, створені за мотивами самого касового мультиплікаційного фільму за всю історію студії Діснея - «Холодне серце». Ця зворушлива казка про любов і дружбу, напевно, тобі теж добре відома. Її головні дійові особи – Ганна, Ельза, Крістофф і Олаф, прекрасні і душею, і тілом (так-так, і сніговик теж, не сперечайся).

Але якщо їх людськими якостями можна тільки захоплюватися і милуватися, то з зовнішністю далеко не все так однозначно. Прикольні ігри одягалки Холодне серце дадуть тобі можливість гарненько повеселитися і перетворити улюблених персонажів самим несподіваним чином. Наприклад, зі стриманою аристократичним блондинки Ельзи зробити похмуро-брюнетистую дівчинку-емо, а з сорочки-хлопця Кристоффа – витонченого ловеласа в стилі Едварда з «Сутінків».

Грати зі зміною нарядів можна нескінченно, тим більше, що з цим захоплюючим заняттям легко впоратися навіть дитина: всі маніпуляції з причісування, нанесення макіяжу і перевдяганню героїв здійснюються однією тільки мишкою. Гігантські панелі косметичних засобів і забиті під зав'язку гардероби доступні абсолютно безкоштовно: клікай по вподобаної речі і перетягувати її на свого піддослідного для примірки.

.