Ігри Халк – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Супергерої Марвел з роками не тільки не втрачають своєї популярності, але сходять на нові висоти успіху з кожним днем! Опинитися на їхньому місці - врятувати світ за допомогою надздібностей або просто від душі помахатися з якимось лиходієм – мрія будь-якого хлопчиська. На щастя, зробити це зовсім нескладно, якщо є крапелька уяви і вихід в інтернет. На цій сторінці зібрані кращі пригоди одного з найпопулярніших героїв сучасності, взяти участь в яких може кожен бажаючий!

Величезний, зелений, «на обличчя жахливий, добрий всередині» - і при цьому не Шрек – хто ж наш сьогоднішній герой? Ігри Халк перенесуть тебе прямо в саму знамениту Всесвіт, де мутанти борються зі злом і рятують людство від неприємностей, а люди ведуть себе досить погано. В основі кожної гри Халк – сюжет з фільмів або коміксів, популярних у всьому світі. Приєднуйся до нас, стань частинкою дивного світу, де щодня в жаркій сутичці схлестываются добро і зло!

Некерована міць

З великою силою приходить велика відповідальність – це, здається, все сверхчеловеки завчили напам'ять. Але мало для кого ця формулювання має значення більше, ніж «поки гонишься за черговим Доктором Зло, не зітри з лиця землі кілька міст». Не так складно не заграватися, якщо в бою зберігаєш ясний розум і тверезий розум! А ось що робити мутанту, для якого прийти в бойову форму означає зовсім втратити контроль над власним тілом і забути навіть найближчих людей – не те що там якісь правила гуманізму?

Так, Халку доводиться нелегко, і мало хто на його місці змогли б прийняти ці правила гри. Як думаєш, ти впораєшся? Отримавши незламну силу одного з найпотужніших супергероїв, чи зможеш ти завжди залишатися на стороні закону і справедливості? Зумієш грати гідно і здолати в Шаленій сутичці Червоного Халка, або тобі судилося вийти з гри переможеним, безкоштовно растратившим свою міць?

Є лише один спосіб з'ясувати – пройти місії з нашої колекції! Битва Проти Россомахи або Пригоди в стилі Lego трохи простіше, але в інших розвагах з цієї сторінки доведеться долати його Божевілля і Злість.. Дерзай, можливо, саме твоєї енергії не вистачає нашому герою, щоб навчитися контролювати себе навіть у ті моменти, коли лють застилає очі.

Король дороги

Не все ж тільки встрявати у Бійки! Як і будь-який чоловік, люблячий проявляти свій дикий норов, Брюс Бернер не дурень поганяти на хорошій тачці.

Мотоцикл Халка – повноцінний учасник гри, адже не можна ігнорувати цього чудового красеня, грати з яким – одне задоволення (яке, до того ж, дістається тобі абсолютно безкоштовно). Їхати на такому звірі з нудною трасі – злочин! Тому і належить кожному, хто наважиться сісти на цей харлей, шлях серед озер лави і вогняного дощу з неба – ніби дію раптово перенеслося в пекло.

А якщо вже їхати по дорозі, то тільки на величезному джипі, який мне легковика, навіть не пригальмовуючи і не спотикаючись про них. Гра Халк Монстр-Трак – як раз про таку машину! Навіть музон там відповідний, бойовий.

.