Ігри Винкс Школа чарівниць – нові пригоди дівчат Винкс!

Опис категорії

Ігри серії Винкс Школа чарівниць подобаються всім дівчаткам без винятку. Їх чарівні головні героїні не тільки гарно виглядають, але і постійно встряють у всілякі пригоди, а значить, нудно з ними ніколи не буває.

Як і в захоплюючій мультиплікаційному серіалі «Winx club», створений італійською компанією «Rainbow S.r.l.» спільно з режисером Іджініо Страффі, на моніторі пк відважні феї Блум, Текна, Муза, Стелла, Лейла і Флора живуть насиченим життям, в якій є місце всьому: від шкільних інтриг і романтичних побачень у звичайному світі до запеклих сутичок з підступним лордом Даркаром і відьмами Трікс в паралельному нашому вимірі Магикс.

до Речі, якщо ти думаєш, що у магічної реальності вчитися не обов'язково, сильно помиляєшся. Сама назва гри Винкс школа чарівниць говорить сама за себе. Та й події в них частенько розгортаються в або поруч з найвідомішим навчальним закладом Магикс – Алфеей. Саме вона перетворює талановитих дівчаток з незвичайними здібностями в могутніх чарівниць. Хочеш дізнатися як це – день у день вивчати премудрості чаклунства? Ласкаво просимо в будь-яку гру розділу про Клуб Винкс і Школи чарівниць!

Цікаві особливості

Більшість розваг розділу багатоетапні: у них тобі потрібно буде виконати декілька місій або осилити проходження декількох рівнів. Всі вони розташовані приблизно в однаковій послідовності: від простих до більш складних. Багато можна навіть грати удвох, і ти зможеш оцінити, наскільки іноді полегшує життя присутність поруч найкращої подруги. Наприклад, за той час, коли одна відстрілюється від монстрів вогняними кулями, друга встигає прокласти місток до виходу на наступний рівень.

Але не кожна гра Винкс школа чарівниць вимагає серйозного розподілу ролей та обов'язків. Розваги типу «одевалки» стануть для тебе справжнім відпочинком, адже не бігати, ні тим більше стріляти і битися в них не доводиться: знай собі примір на головних героїв стильні сукні і насолоджуватися отриманим результатом.

.