Ігри Винкс бродилки грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Блум і її подруги ніколи не можуть всидіти на місці. Де б не трапилася біда, красуні обов'язково поспішають на допомогу тим, хто в неї потрапив! А коли на кону доля цілої планети, то відразу вся команда чарівниць збирається, щоб запобігти неминучому. Раніше на чарівні пригоди можна було лише дивитися з боку. Але тепер кожна прихильниця культового мультсеріалу здатна і сама взяти в них участь – досить дотягнутися до мишки і клавіатури!

У вихованок Алфеї немає ні хвилинки вільного часу: їм просто ніколи хоча б трохи понудьгувати! Відволічись від нудних буднів і здорово розважся: ігри Винкс бродилки – це справжня знахідка для прихильниць клубу Winx. Грати в яскраві ігри Винкс бродилки можна абсолютно безкоштовно, а задоволення від спілкування з улюбленими героїнями і зовсім безцінний! Вибирай, куди ти хочеш відправитися і сміливо збирайся в дорогу: цього світу точно не вистачає ще однієї відважної чарівниці!

Тренувальний похід

Що потрібно зробити, вперше опинившись у незнайомому місці, та ще й у незвичній ролі? Правильно – озирнутися! Цим і займемося, тим більше що подорож по Алфее може принести чимало сюрпризів. Швидше за все, доведеться непогано розкинути мізками, щоб зуміти зазирнути за кожну зачинені двері рідного навчального закладу та досліджувати всі його закоулочки, але результат буде того вартий!

Коли екскурсія по школі буде завершена, настане час виглянути на вулицю і трохи погуляти по околицях. Використовуй сили, щоб зробити свої пригоди більш різноманітними! Бродилка Мификс відправить тебе підкорювати морські простори верхи на дошці для серфінгу, а використовуючи силу Вінкс беливикс можна буде кататися на роликах і грати в ігри під самими хмарами.

Бойове хрещення

Коли освоєння території буде завершено, настане час і для серйозних справ. В іграх бродилки тобі доведеться відбити Атаку на королівство, захистити Алфею або взяти участь у війнах Блумикс - для дівчаток Винкс це звичні заняття, але для новоспеченої феї, начебто тебе, вони ризикують здатися складними! Тому не переймайся, якщо у тебе не відразу все вийде. Один і той же рівень можна проходити знову і знову, поки результат тебе не влаштує!

.