Ігри Винкс Блумикс – ще більше магічних можливостей!

Опис категорії

Фанати мультиплікаційного серіалу про дівчат-фей нітрохи не менше кіношної версії історії обожнюють онлайн ігри Винкс, в яких будь-яку магічну силу, чи то Сиреникс або Блумикс, можна випробувати в дії.

Як ти, звичайно, знаєш, кожна чарівниця Вінкс володіє унікальною чарівною здатністю, не доступною іншим дівчатам. Але у виняткових випадках вона може тимчасово ділитися цією властивістю з подругами. Під час першої гри Винкс Блумикс чарівна Блум передала частинку своїх здібностей іншим феечкам Winx, так що тепер вони можуть набагато ефективніше протистояти підступам злих відьом, перетворюючись у кого завгодно і використовуючи більш сильні заклинання.

Під час проходження місій цього розділу ти зможеш самостійно оцінити, наскільки зросла магічна міць фей після того, як кожна з них отримала частину сили Блум.

Саме тому, що здібності чарівниць стали набагато вище колишніх, ігри Винкс Блумикс відрізняються від інших віртуальних розваг за участю п'ятірки фей. Серед них майже немає звичайних одевалок. Більша частина розділу складається з захоплюючих квестів, непростих бродилок, захоплюючих стрілялок вогняними кулями і головоломок. Всі вони доступні безкоштовно, відрізняються прекрасною графікою і зручним управлінням.

Як правило, для переміщення персонажів по екрану тобі потрібні будуть клавіші зі стрілками на клавіатурі ПК або з літерами WASD, чарівні кулі більшість чародійок запускає з допомогою клавіші «пробіл». Про те, як використовувати магію Блумикс в кожній конкретній грі, ти дізнаєшся з підказок, час від часу спливаючих на екрані.

.