Ігри Вінк Сиреникс – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Що може бути краще, ніж відчути себе на місці героїні улюбленого мультика! Побувати в Алфее і наяву поспілкуватися з красунями – феями.. Чим не мрія? І вона може стати реальністю! Можливості онлайн світу роблять занурення в захоплюючі пригоди як ніколи більш повним і правдоподібним. Пройди найскладніші випробування разом з подружками Блум, Флорою, Музою, Стелою і Текно, збери камені і отримай неймовірну чарівну силу!

Скільки випробувань чекає сміливих вихованок Алфеї на шляху до набуття важливою магічної здатності? Тільки справжня дружба і самовідданість дозволить їм пройти всі ігри Винкс Сиреникс і зібрати магічні камені winx. Грати в захоплюючі ігри та пройти з феями Винкс їх непростий шлях до сили Сиреникс ти можеш абсолютно безкоштовно на нашому сайті! У компанії з яскравими і веселими подружками навіть найскладніше завдання здасться легким і цікавим.

Кожна прихильниця культового мультсеріалу зможе знайти в нашій колекції щось, що їй доведеться за смаком. Щоб добути настільки сильне чаклунське знання, дівчаткам належить подолати багато труднощів: це і стрімкі гонки, і небезпечні бродилки, і навіть підводні квести! Тільки з твоєю допомогою зможуть вони пройти їх усі і вийти переможницями у боротьбі за чарівний джерело в озері Рокалуччи.

А в перерві між складними місіями можна і відпочити. Дівчаткам Вінкс потрібно підібрати відповідний імідж для фінальної битви за Сиреникс – в іграх розмальовках і одевалка ти зможеш допомогти їм з цієї дійсно непростим завданням!

.