Ігри Вертольоти – тебе чекає захоплюючий політ!

Опис категорії

Динамічні та оригінальні ігри Вертольоти пропонують тобі приміряти нове амплуа – пілота винтокрыльной літальної машини. Чомусь, коли мова заходить про іграшки-літалки, першими на розум приходять величезні лайнери і військові винищувачі. Вертольоти здаються незаслужено забутими, хоча навіть в іграх керувати ними набагато цікавіше, ніж більш грунтовної авіацією. Крім того, вони мають ряд цікавих переваг.

Наприклад, злітають і сідають вертикально, що дає змогу сідати і злітати в повітря буквально з будь-якого місця. А ще вони «вміють» нерухомо зависати в повітрі і навіть літати задом наперед. Звичайно, такі машини не відрізняються високою швидкістю, зате легко перевозять самі громіздкі вантажі, просто чіпляючи їх до черева на спеціальній підвісці.

Правда, вважається, що у них дуже висока витрата пального. Добре, що онлайн ігри Вертольоти заправляються безкоштовно онлайн ж паливом, і тобі не доведеться про таких прозаїчних речах взагалі замислюватися. Так що сміливо починай готуватися до польоту – пригоди починаються!

Нескінченне поле можливостей

Ігри на вертольотах стануть справжнім відкриттям для хлопчиків, які цікавляться не тільки сучасної авіацією, але і машинами минулого століття. Як відомо з історії, перший вертикальний зліт на агрегаті з бензиновим мотором був здійснений 24 серпня 1907 року у Франції. Правда, піднялася конструкція в повітря всього на півтора метра, протрималася там 1 хвилину (пощастило, що в ній не було пілота), під час якої винахідники - брати Луї Жак Бреге і професор Шарль Ріше, тримали її за кінець прив'язаною до хвоста мотузки.

Важила штуковина при цьому, ні багато ні мало – 578 кілограм. Добре, що наші ігри Вертоліт не пропонують тобі керувати нічим подібним (а то б кожну хвилину доводилося вилітати з іграшки і починати проходження заново). В них тебе чекають супер надійні і витривалі гвинтокрилі літальні апарати.

Кожен, хто цікавиться розвитком авіації, в курсі, що повноцінні, в нашому розумінні, вертольоти з'явилися в світі тільки перед початком Другої світової війни. І активно, до речі, вчасно неї використовувалися. Під час бойових дій вони застосовувалися для отримання розвідданих, поставки продуктів і медикаментів, евакуації поранених та інших не менш важливих справ. Ось такими легендарними машинами тобі і належить управляти.

Якщо ж військова техніка не надто тебе спокушає, зверни увагу на роботу пілотів-рятувальників. Кожна, присвячена їм гра Вертольоти, познайомить тебе з усіма нюансами цього непростого, але дуже благородного заняття. Ти будеш допомагати рибалок, які опинилися на крижині, що відкололася під час весняного танення снігів. Зможеш евакуювати людей, яким не пощастило опинитися на потопаючому кораблі. Гасити багатокілометрові лісові пожежі, попутно рятуючи тварин, що мешкають в районі лиха. Здійснювати масу інших не менш важливих і корисних справ. І все це, зауваж, навіть не виходячи з кімнати, не встаючи з улюбленого крісла. Здорово, правда?

.