Ігри мишкою – найкрутіші клікери мережі!

Опис категорії

Коли дуже втомився, сили закінчуються, думати ні про що серйозне не хочеться, ігри мишкою відмінно підійдуть для того, щоб порелаксувати і перемкнути увагу. Вони не будуть ґвалтувати твій мозок необхідністю розробляти хитромудрі стратегії, вирішувати головоломки або якось інакше напружувати сіру речовину.

Навіть влучність для здійснення пострілів і спритність для управління авто в них без нагальної потреби. Все, що потрібно від геймера під час класичної гри мишкою - не відводити погляд від екрану і не прибирати руку з її лівої кнопки. Такі розваги ще називають кликерами.

Єдина дія, яка вчиняє в них геймер – це клацання лівою кнопкою миші по предмету або персонажа на екрані з метою домогтися визначеного результату. Він може бути будь-яким, залежно від сюжету. Деякі клікери пропонують гравцям годувати персонажів, інші відстрілюватися від ворогів, заповнювати всілякі ємності, збирати коштовності, змушувати героїв битися, цілуватися, бігти і так далі. Фантазія розробників не знає меж, а, значить, тебе чекає маса захоплюючих і незвичайних пригод.

Єдина складність, яка може підстерігати в процесі гри на мишці – час. А точніше, майже повна його відсутність. Кожен рівень таких іграшок має жорстке обмеження за кількістю хвилин (а іноді й секунд), і треба примудритися встигнути клацнути мишкою стільки разів, скільки необхідно, щоб виконати потрібну дію. Наприклад, якщо мова йде про поцілунок закоханих, ти повинен кликати по парочці до тих пір, поки не заповниться шакала сердечок над їх верхівками. Якщо стоїть завдання нагодувати відомого флеш персонажа суші-кота – поки весь його шлунок не наповниться їжею.

Оскільки у всіх іграх кликерах геймеру доводиться оперувати однією мишкою, без задіяння клавіатури, можливість їх парного проходження відсутня. Вийти з положення можна, долаючи рівні з друзями по черзі. У такому випадку кожен намагається виконати завдання якомога швидше, вирвавшись вперед і встановивши новий швидкісний рекорд.

.