Тебе чекають нові ігри Трансформери прайм мисливців на чудовиськ!

Опис категорії

Ігри Трансформери Прайм мисливців на чудовиськ присвячені подіям третього сезону відомого американського мультиплікаційного серіалу про гігантських роботизованих істот з планети Кібертрон.

Прем'єра його відбулася в березні 2013 року, а вже восени того ж року на екрани вийшов масшатбный анімаційний екшн «Трансформери: Прайм. Мисливців на чудовиськ. Повстання Предаконов», в ігри за мотивами якого ти також зможеш пограти у нашому новому розділі. Тут тебе чекає воістину захоплююче пригода. Тепер за епічної боротьбою добра зі злом можна буде не тільки із завмиранням серця спостерігати зі сторони, але й брати в ній найактивнішу участь. На боці добра, зрозуміло.

Загибель заради відродження

Інформаційний ролик, що передує гри Трансформери Прайм мисливців на чудовиськ, нагадує геймерам події другого сезону серіалу. У ньому автоботи, об'єднавшись з людьми, блискуче провели операцію з ліквідації Даркмаунта – головного бастіону десептиконів. Нарешті, після маси неймовірних зусиль і жертв, він зруйнований. Кібертрон святкує перемогу. Але в цей час на Землі самий давній і самий підступний ворог автоботів – Юнікрон, відновлює Мегатрона, підпорядковує собі його тіло і інтелект, отримавши, в підсумку, повністю підвладний собі істота – Гальватрона.

З його допомогою Юнікрон збирається знищити іскру Праймуса – ядро Кібертрона, який щасливі автоботи тільки-тільки почали відновлювати. Прибувши на батьківщину трансформерів у вигляді Гальватрона, лиходій вбиває декількох предаконов, попередньо викачавши з їх мозку інформацію про місцезнаходження старовинного кладовища. Там, застосувавши темний энергон, він опоганює кілька могил і воскрешає похованих в них механічних драконів, попередньо перетворивши їх у зомбі-террорконов.

Новоспечений лиходійський загін атакує автоботів в районі Колодязя іскор. Запустивши гри Трансформери мисливців на чудовиськ, ти теж зможеш прийняти участь в цьому захоплюючому битві і, в ролі благородного Оптимуса, врятувати своїх підопічних від знищення. Потерпілий поразку Юнікрон залишає обличчі Гальватрона, розкаюється в скоєному і обіцяє назавжди покинути Кібертрон, розформувавши залишилися нечисленні загони десептиконів.

Але, незважаючи на перемогу автоботів, знесилена боротьбою іскра Праймуса ледь тліє. Оптімус приймає рішення кинеться в ядро рідної планети і, злившись з нею, допомогти відродженню Кібертрона. Барвисті безкоштовні ігри про трансформерів серії «Прайм. Мисливців на чудовиськ» чудово ілюструють цей зворушливий момент. Але постривай сумувати. Як казав той же Оптімус: «Це ще не кінець, а новий початок, чергова трансформація.» А отже, продовження буде.

.