Ігри Трансформери 4 – нові війни гігантських роботів!

Опис категорії

Ігри Трансформери 4 Епоха винищення створені за мотивами однойменного фантастичного бойовика, знятий американським режисером Майклом Беєм та вийшов на світові екрани влітку 2014.

Одним із співпродюсерів виступив Стівен Спілберг, що вже саме по собі є досить красномовним маркером якості. Це четвертий фільм серії кіноісторій про Трансформерах і, на даний момент, самий динамічний і захоплюючий з них. Прем'єра його продовження під назвою "Трансформери: Останній лицар" запланована на початок 2017 року.

Цікаво, чи зможе вона по оригінальності сюжету і концентрації спецефектів переплюнути четверту частину. Втім, дуже скоро ми про це дізнаємося – потерпіти залишилося зовсім трохи. Поки ж пропонуємо скрасити очікування, насолоджуючись чудовими іграми про Трансформерів 4 на нашому сайті. Для хлопчиків навряд чи знайдеться щось більш цікаве.

Разом боротися або загинути

Ігри Транформери 4 являють собою окремі епізоди згаданого вище фільму, в яких ти можеш взяти безпосередню участь. Для тих, хто призабув сюжет, нагадаємо, про що йдеться. В доісторичні часи, коли по Землі бродили динозаври, дивні інопланетні істоти перетворили частину її поверхні в трансформий – унікальний метал, що не має земних аналогів.

В 2014 році, через п'ять років після закінчення війни робокланов, в результаті якої загинуло багато людей, а трансформери були оголошені поза законом (третій фільм кіносаги «Трансформери 3: Темна сторона Місяця»), техасець роботехник Кейд Йегер, щоб оплатити навчання дочки в коледжі, купує старий вантажівка для розбирання. У своїй майстерні він виявляє, що той зроблений з дуже міцного, невідомого науці сплаву.

Підключивши машину до акумулятора Кейд чує дивний сигнал: «Викликаю всіх автоботів». Старий вантажівка виявився легендарним ватажком автоботів – Оптимусом Праймом, за сумісництвом головним героєм майже кожної гри Трансформери 4. Сімейство Йегеров вирішує допомогти йому відновитися і не видає властям. А дуже скоро з'ясовується, що головний ворог Оптимуса – підступний ватажок десептиконів Мегатрон, теж загинув лише частково.

З його останків люди виростили наступника лиходія - Гальватрона, а тепер збираються створити ще пару десятків таких же роботів. Навіть страшно собі уявити, до яких катастроф в подальшому може призвести реінкарнація Мегатрона. Добре ще, що трансформий в дефіциті, а без нього робота не створиш. Коли почнеш грати в Трансформери 4, твоєю головною завданням стане допомогти Оптимусу Прайму знищити «зерно» - апарат для виробництва трансформия. Постарайся зробити це якомога швидше.

.