Ігри Оптімус Прайм - нові захоплюючі битви трансформерів!

Опис категорії

Фанати коміксів про трансформерах вже здогадалися, що ігри Оптімус Прайм присвячені беззмінному лідерові армії автоботів – найдобріших, сильних і інтелектуально розвинених роботів всесвіту.

Їх рідна планета Кібертрон виявилася захоплена кланом десептиконів - теж роботів, але спочатку запрограмовані на те, щоб вбивати всіх, кому не пощастить опинитися на їхньому шляху. Нічого іншого робити вони просто не вміють, та й не особливо бажають вчитися. Зрозуміло, що таке життєве кредо ніяк не могло влаштувати головного героя даної серії ігор - Оптимуса Прайма.

Лідер автоботів рішуче повстає проти свавілля десептиконів і стає на захист всього живого. Люди, рослини, тварини, представники інших цивілізацій – всі можуть спати спокійно і ні про що не хвилюватися, поки їх благополуччя охороняє благородний Оптімус Прайм, онлайн ігри з яким на нашому сайті ти можеш грати абсолютно безкоштовно.

Протистояння двох кланів роботів, названий істориками Великою Війною, і триває ось уже майже 10 мільйонів земних років. Безліч роботів з обох сторін полягло в його запеклих сутичках. Але так як одна сторона конфлікту, як і раніше, прагне тільки до війни, а друга - тільки до світу, компроміс недосяжний, і військові дії не припиняються ні на хвилину. Основна мета будь-якої гри Оптімус Прайм – всіма правдами і неправдами захистити рідну Кібертрон, знищивши більше злих десептиконів.

Пропонуємо тобі стати на час правою рукою лідера автоботів і разом з ним відправитися в подорож по вигаданій всесвіту трансформерів. Попереду вас чекає безліч несподіваних пасток, небезпек і перешкод. Для управління благородним Оптимусом Праймом використовуй клавіші зі стрілками, стрільба по ворогам - Ctrl, а коли знадобиться робота з перетворити його в швидкісний гоночний болід клавішу пробіл.

Клавіші додаткових можливостей в різних іграх задіяні різні, так що не забудь гарненько вивчити меню перед стартом першого рівня. У всьому іншому бери приклад з Оптимуса – будь сміливий, рішучий, шляхетний, безстрашний, і перемога не змусить себе довго чекати.

.