Ігри Автоботи – твоя особиста битва за Кібертрон!

Опис категорії

Всім, хто захоплюється близько космічної фантастикою, припаде до душі наша нова добірка. Можна сказати, що в ній зібрана «класика» міжгалактичного фентезі – мега захоплюючі ігри Автоботи, створені за мотивами легендарних коміксів Marvel.

Мова в них йде про вигаданого всесвіту гігантських роботів, створених інтелектом могутніх квинтессонов. Колись давно, 10 або 11 мільйонів століть тому, на планеті Кібертрон із сузір'я Альфа Центавра вони побудували кілька невеликих заводів, на яких запустили експериментальну лінію металевих рабів. Це й були головні герої гри Автоботи – роботизовані трансформери, відрізняються творчим і позитивним складом електронного розуму.

як їх антагоністів квинтессоны створили інших істот - десептиконів, злих роботів, агресивних, схильних до воєн і руйнувань. Їх одвічне протистояння з «добрими» мешканцями Кібертрона - автоботамі, легко в основу сюжетів безлічі мультфільмів, коміксів, книг та ігор для хлопчиків, які захоплюються трансформерами і всім, що з ними пов'язано. Єдиний раз, коли автоботів і десептиконів вдалося домовитися – момент їх вимушеного об'єднання для повстання проти квинтессонов, зверталися з ними невиправдано суворо й жорстоко.

Але як тільки останній мучитель покинув межі Кібертрона, за панування на ньому між двома кланами роботів спалахнула справжня війна. Ігри про Автоботів якраз і пропонують тобі взяти в ній участь. Швидше вибирай сторону, за яку готовий битися і з головою пірнай у світ гігантських роботизованих створінь. Але врахуй, мова йде про справжніх машинах смерті, дуже потужних і небезпечних. Вийти живим з м'ясорубки з їх участю не кожному під силу.

Битва за Кібертрон

Після вигнання квинтессонов основною турботою автоботів стало відродження зруйнованого і занедбаного Кібертрона. Але складність полягала в тому, що їм весь час намагалися і намагаються перешкодити підступні десептикони. Спочатку задумывавшиеся і створювалися як бойові роботи-гладіатори, вони були повністю позбавлені будь-яких творчих навичок та існувати поза стану війни не запрограмовані. Ти швидко переконаєшся в цьому сам, почавши грати в доступні на нашому сайті безкоштовно ігри про автоботів для дітей.

Зверни увагу на те, що всі ігрові місії, в яких потрібно щось створити, добути або полагодити, проходять з участю автоботів, а ті, де потрібно влаштувати бійку, взяти участь в бійці або що-небудь ґрунтовно зруйнувати, не обходяться без десептиконів. Вони теж мріють отримати панування над рідною планетою, ось тільки відновлювати її не рвуться. А це означає, що домовитися з автоботамі їм не вдасться ніколи, і захопливе протистояння двох величезних армій кібер-роботів буде тривати вічно на радість усім шанувальникам коміксів про транформерах.

Хочеш взяти в ньому участь? Почни грати в будь-яку уподобану гру про автоботів з цього розділу. В ній ти зіткнешся з необхідністю вирішувати масу самих різнопланових завдань. Доведеться збирати пазли, розбирати хитромудрі головоломки, брати участь у бійках, організовувати засідки на ворога, експедиції для пошуків дорогоцінного энергона, досліджувати нові планети і так далі, і тому подібне. Повір, буде складно, але дуже цікаво.
.