Ігри Екскаватори – знайомство з незвичайною технікою.

Опис категорії

Для хлопчиків, які цікавляться технікою, ігри Екскаватори стануть ще однією можливістю дізнатися щось новеньке про самохідних конструкціях і землерийних механізмів. Їм навіть вдасться вдосталь ними покерувати. До речі, першим винахідником девайса для ритися землі став геніальний Леонардо да Вінчі ще в 16 столітті. Збереглися креслення землечерпалки, що послужила прообразом для сучасного екскаватора-драглайна.

Наші ігри Екскаватори пропонують тобі сісти за кермо більш просунутих агрегатів і на власній тушці відчути всю складність професії машиніста-оператора цієї потужної і громіздкої машини. Для переміщення її по екрану знадобиться стандартний набір клавіш, що використовується у більшості флеш-гонок, а також кілька додаткових кнопок для керування ковшем. Зрозуміло, що сюжет кожної другої гри Екскаватор так чи інакше пов'язаний з будівництвом. У даній сфері землерийні машини затребувані найчастіше. Застосовують їх також під час освоєння кар'єрів і на гірських виробках.

На нашому сайті грати в екскаватор ти зможеш на будь-який з перерахованих локацій. Головною фішкою всіх розваг розділу виступає багатий ігровий асортимент, максимально реалістично симулює можливості реальної машини. Ти отримаєш можливість встановлювати на свій екскаватор саме різне обладнання: починаючи від всіляких ковшів і стріл, закінчуючи гаками, розпушувачами і копровыми щоглами. По мірі проходження обраної гри можна буде прокачувати свого залізного коня, розширюючи перелік його можливостей, практично нескінченно.

.