Ігри Тату салон – стань митцем по тілу!

Опис категорії

Мистецтво татуювання відомо людству здавна. Як свідчать археологічні джерела, воно з'явилося задовго до початку нашої ери. Стародавня Греція, Китай, Японія, Австралія, а трохи пізніше і Європа – в різні часи у всіх куточках земної кулі люди із задоволенням прикрашали свої тіла сложносочиненными незмивним картинками

Щоправда, робили це, як правило, не з любові до мистецтва, а з релігійних або становим міркувань. Наприклад, в Японії до 500 року наносити на шкіру тату мали право лише місцеві імператори, звичайним підданим вчинити подібне святотатство навіть в голову б не прийшло.

Але часи змінилися, і, перефразовуючи відому жарт про Фрейда, тепер тату – це просто тату. Його роблять, прагнучи стати красивіше, модніше і оригінальніше. Не всім, звичайно, вдається досягти бажаного (багато татуювання просто жахливі), але іноді татушки виглядають по-справжньому стильно і вишукано. Це означає, що їх господареві пощастило з майстром. Наші нові ігри Тату салон якраз і пропонують тобі стати на час фахівцем екстра класу, до якого за татуюваннями щодня вибудовується черга. Грати в них можна безкоштовно, так що можеш тренуватися і відточувати свою майстерність до тих пір, поки не набридне. А регулярно спливають на екрані підказки допоможуть тобі в цьому.

Приступаємо до творчості

Сюжет кожної другої гри Татуювання переносить тебе в затишний салон краси і пропонує попрацювати тату-майстром. За дверима кабінету вже зібралася невелика зграйка бажаючих стати твоїми клієнтами. Вибери з черги того, хто симпатичніше, запроси увійти, вклади на кушетку і приступай. Умови гри Татуювання для дівчаток і хлопчиків абсолютно однакові, так що, незалежно від того, хто став твоїм першим піддослідним, що потрібно діяти чітко за заданим алгоритмом.

Для початку уважно переглянь віртуальний журнал з прикладами картинок, наявний в меню кожної гри про тату салон. Покажи їх клієнту, почекай, поки він вибере потрібну, і тільки після цього приступай до перекладу контуру майбутньої тату йому на шкіру. Геймплей ігри для дівчаток Тату салон пропонує робити це з допомогою миші. Вона ж знадобиться для вчинення інших ігрових дій. Після того, як абрис перенесений, натисни (мишкою) по голці на екрані і приступай до найвідповідальнішої частини процедури – власне, наколювання зображення.

Якщо включиш увагу і намагаєшся зосередитися, ніяких проблем не доставить, тим більше, що кожен крок у ньому супроводжується підказками. Якщо ж таки щось напутаешь - теж не біда, геймплей майже кожної гри Тату передбачає одну супер корисну опцію – можливість «відмотати» свої дії на крок назад. Так що навіть накосячілі не страшно – все можна безболісно виправити, головне – помітити дефект вчасно і скасувати дію. Але пам'ятай, під час гри робити татуювання досить легко, а от у реальному житті це дуже довга і болісна процедура, результати якої не виведеш одним кліком миші, як на екрані.

.