Ігри Танки в лабіринті – захоплюючі битви онлайн!

Опис категорії

Людина - істота не тільки розумний, але й досить агресивна. Можна з упевненістю стверджувати, що Homo sapiens - один з найбільш небезпечних і вороже налаштованих до всіх і вся видів життя на Землі. Кількість воєн, започаткованих коли-небудь людством, вже перевищує всі розумні межі, а зупинятися ніхто не збирається.

Навіть сьогодні, на третьому тисячолітті розвитку, люди активно шукають приводи знищити собі подібних. І, як бачимо, легко їх знаходять. Не дивно, що серед підростаючого покоління так популярні розваги, пов'язані з бойовими діями, військовою технікою, тактикою і стратегією. Пропонуємо твоїй увазі підбірку найяскравіших їхніх представників – ігри Танки в лабіринті.

В принципі, це класичні «танчики», ускладнені одним незвичайним моментом – необхідністю маневрувати по локаціях, що складається з павутини нескінченних коридорів. Дана фішка перетворює нескладні ігри стрілялки на танчиках в захоплюючі квести по лабіринту з елементами цього екшену. Готовий отримати свою дозу адреналіну? Тоді вперед! Пульт керування залізним монстром до твоїх послуг.

Думай і перемагай

Ігри Танки в лабіринті являють собою одну з найбільш вдалих флеш варіацій на тему класики жанру «танчики» - Battle City, яку коли-то з азартом різалися на раритетних приставках з минулого століття твої батьки. Але крім звичного алгоритму дій «отримав наказ, кинувся в бій, розгромив ворога, повернувся на базу» вони містять елементи захоплюючого квесту, відмінно прочищающие мізки. Тобто крім розробки стратегії бою тобі потрібно буде вирішувати головоломки, які допоможуть вибратися з підземелля, продумувати шлях відступу в разі перемоги ворога, вміти маневрувати по вузьких коридорах, а стріляючи, враховувати можливість рикошету снаряда від стін і стельових перекриттів.

Твоєму опонентові доведеться робити все те ж саме, а тому брати участь в процесі гри Танки в лабіринті на двох набагато цікавіше, ніж в одиночній кампанії. Число учасників майбутнього бою також, як і зацікавив режим, ти можеш вибрати самостійно перед запуском кожного рівня. Розраховані можуть бути ігри Танки в лабіринті на трьох, двох, а іноді ще більше гравців. Правда, одночасно діяти їм буде не дуже зручно, а тому краще робити ходи по черзі.

У процесі проходження гри отримання очок на рахунок геймери зможуть модернізувати свої машини, прокачувати їх основні характеристики: міцність броні, швидкість пересування, точність системи навігації, кількість знарядь і т.д. Не лінуйся це робити. Тільки використовуючи весь комплекс ігрових можливостей, ти зможеш перемогти.

.