Ігри Танки на трьох – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Щоб ніколи не доводилося вибирати між дружбою і комп'ютером, треба просто подружитися всім разом! Благо, сучасна техніка володіє достатньою потужністю, щоб дати всій великій компанії приятелів веселитися одночасно.

Давно прижився на консолях режим мультиплеера добрався і до комп'ютерних онлайн-розваг – тільки, на відміну від приставок, технічні вимоги тут нижче. Не знадобиться додаткового джойстика! В тісноті та не в образі: справжні друзі завжди зможуть поділити клавіатуру і мишку.

Відправитися в космос або взяти участь у Великій битві, опинитися в центрі 3D перестрілки або вчинити працювати на Шалену фабрику тепер можна не на самоті – бери пару вірних супутників, і в шлях! Ігри Танки на трьох – ідеальне розвага для компанії, в якій всі обожнюють війнушку,а боротися по черзі вважають нудною справою. Для гри Танки на трьох вам знадобиться один комп'ютер із стандартним набором: одна клавіатура і одна миша. При цьому «знову продовжуватися» бій може скільки завгодно довго, адже всі розміщені на цій сторінці флешки доступні абсолютно безкоштовно!

В частині забав, таких як Поєдинок або Гонки, вам доведеться бути противниками. Переможе, як водиться найсильніший, а вам належить винести з гри на 3 Танки найважливіший урок: противник може бути одним, і ваше онлайн протистояння не повинно вийти в оффлайн.

Тим більше що в інших іграх, таких як Танчики Руйнують міста на трьох, вам належить виступати єдиною командою! Тут вам і стане в нагоді вміння бути одним цілим, адже доведеться керувати однією єдиною машиною – її переміщення по карті і постріли повинні бути узгоджені.

.