Ігри Танки на двох — адреналінова голка для справжніх мачо!

Опис категорії

Танчики – улюблена розвага сильної половини людства на пострадянському просторі. Європейці та американці до цього виду техніки та всьому, що з ним пов'язано, ставляться набагато прохолодніше. Напевно, тому, що їхні діди і батьки не жили в СРСР – країні, якої крім успіхів у танкобудуванні і польоту Гагаріна в космос і особливо похвалитися нічим.

Нащадкам ж вихідців з комуністичної імперії розуміння того, що танк – це круто, великими літерами вписувалося в кору головного мозку, напевно, ще в пологовому будинку. А тому легендарні World of Tanks і інші ігри про танчики на одного або двох гравців стали справжнім магнітом для хлопчиків різного віку на колишній однієї третини суші. І плювати, що сучасні війни давно ведуться іншими способами.

Майже так само пристрасно, як ми, люблять танки, чомусь, китайці Можливо, разом з продажем ліцензії на будівництво маневреного залізного монстра Т-54, агенти КДБ підсунули їм вірус захоплення радянської диво-технікою. У всякому разі, Китай займає друге місце після РФ за кількістю фанатів World of Tanks та інших іграшок про танки на двох. Так що наш новий розділ китайці теж оцінять.

На прохання наших і китайських товаришів

Спеціально для фанатів раритетної танкової тематики ми склали добірку кращих ігор-війн про цей вид військової техніки і все, що з ним пов'язано. Як відомо, сама класна іграшка – не та, в якій ти довго-довго бився, а потім переміг, а та, що дозволяє розділити радість перемоги з одним. Саме такі ігри Танки на двох. Приймати в них участь може пара гравців, причому для цього їй не потрібно буде робити ходи по черзі. Використовуючи два комплекти кнопок ви зможете управляти своїми бойовими машинами одночасно, поливаючи ворога градом снарядів відразу з двох сторін.

В цьому плані мати напарника – справжня удача. При спільних діях процес розгрому ворогів стає куди більш захоплюючим, ніж під час одиночної компанії. Крім того, ігри Танки на двох дозволяють заздалегідь домовитися про стратегію і тактику ведення бою, ніж роблять ваш дружній тандем особливо ефективним. Правда, є ризик уявити себе аж надто крутими і на цій грунті розслабитися. Але тоді не дивуйся, що вашу парочку швидко підіб'ють або візьмуть в полон. Геймплей гри Танки на 2 не являє собою нічого складного, проте, втрата нею гравцями пильності та вправності дорого їм обходиться. Так що, якщо не хочеш закінчити свою віртуальну війну у ворожому полоні або купкою тліючого металобрухту, дивись в обидва.

.