Ігри Танчики – захоплюючий світ військової техніки!

Опис категорії

Знаєш, яке саме улюблене розвага було в дитинстві у твого тата? Грати в прикольні танчики. А у дідуся? Швидше за все, відповідь буде таким же. Ігри Танчики пережили не одне покоління хлопчаків і не тільки не втратили ні йоти своєї привабливості, але, здається, стали ще популярнішими. Правда, і зовні здорово змінилися.

Кожен дитина, народжена на пострадянському просторі знає, танки – це круто. В контексті розвитку світової цивілізації СРСР не міг похвалитися особливо зримими успіхами (світле майбутнє так і не побудували, пролетарів усього світу не об'єднали, айфон або інший крутий гаджет не придумали), але танки.... Їх у Союзі робили краще, ніж де б то не було. І пишалися цілком обгрунтовано. А тому, що немає, не було і не буде для хлопчиків нашої країни розваг крутіше, ніж танчики.

В юності твоїх батьків вищим пілотажем було мати пластмасові або залізні модельки танчиків, привезені із закордонних відряджень. Про моторошні дерев'яні конструкції з дитинства дідусі і прадідусі навіть говорити не варто. Тільки подумай, наскільки тобі пощастило! Життя у 21 столітті, все ж, має масу переваг. І одне з них – можливість безкоштовно грати з будь-якими моделями онлайн танчики, що існували коли-небудь на світі. Захоплюючись історією Першої світової? До твоїх послуг неповороткий англійська монстр Mark I або легка французька машинаРено FT-17. Більше приваблюють подвиги танкістів часів ВВВ? Завантажуй ігри Танчики, в яких будеш керувати кращим радянським танком 1939-1945 років – легендарним Т-34, американським M4 «Шерманом» або британським Comet. Хочеться чогось незвичайного? Танкові баталії на далеких орбітах планет завжди до твоїх послуг.

Вперед за перемогою!

Діяти танкових флеш-сражених досить просто. Немає необхідності придумувати особливо руйнівні комбінації ударів, організовувати засідки або вилазки терористичних груп. Отримав на початку гри команду наступати, завів побільше машин – і знай, валі собі вперед, палячи з усіх гармат. Після вдалої операції проапгрейділі техніку, поповнив запаси снарядів, і можна висуватися на наступний етап.

Програш загрожує тобі тільки у випадку, якщо перестанеш адекватно оцінювати обстановку. Погодься, складно розраховувати на перемогу, якщо твоєму танку в грі протистоїть відразу 5 ворожих машин, хоча і в таких випадках можливі варіанти. Але навіть якщо зазнаєш поразки – не переживай. На відміну від цього бою, онлайн танчики грати безкоштовно дозволяють скільки забажаєш, а, значить, можна перезапускати кожна битва в грі до тих пір, поки не переможеш.

.