Ігри Танчики Денді – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Минуло більше двадцяти років, а теплота і ламповость старих консольних забав все не дозволяє геймерам по всьому інтернету пожаліти і відпустити заслужених ветеранів зі світом. Восьмібітних індії-розробки досі з'являються в чималій кількості, але ще більше створюється ремейків – класичних аркад, перенесені на сучасні платформи.

Сьогодні для того, щоб насолодитися улюбленими розвагами вже не потрібна приставка: достатньо звичайного комп'ютера з виходом в інтернет, щоб, не відволікаючись від повсякденних справ, влаштувати собі вечір ностальгії!

Якщо в тебе є комп'ютер, підключений до інтернету, і браузер з встановленими останніми оновленнями – значить, у тебе є все для того щоб зануритися у світ вінтажних розваг! Вибирай будь-яку забаву з колекції Танчики Денді, грати онлайн в які можна на нашому сайті. Ми даємо можливість у всі легендарні Танчики грати онлайн безкоштовно і без скачування російською мовою – це не мрія все олдфагов? Втім, ми впевнені, що раді цій обставині будуть і прості любителі перевіреної часом класики!

1990

Були дев'яності «старими-добрими» - питання без відповіді, але точно можна стверджувати, що ці роки були періодом босоногого дитинства не тільки для покоління нинішніх тридцятирічних, але і для всієї гейм-індустрії! Примітивна графіка була зроблена з такою любов'ю, яка і не снилася сучасним виробам-одноденкам, які клепаются малопрофессиональными девелоперами на коліні і випускаються в продакшен по десять штук за місяць.

«Перевірено часом» - найкращий знак якості, який тільки може бути у будь-якого продукту інтелектуальної праці! Саме тому так популярні прості аркади, старенькі Танчики Денді, грати онлайн в які досі не менш приємно, ніж найсучасніші браузерні ММОРПГ . Управління за допомогою п'яти кнопок і примітивний гемплей – як же всі ми мріємо про це після важкого дня!

Вирушай брати участь у битві в Підземному місті або воювати На мінному полі, і ти зрозумієш, що такого припливу адреналіну, як від старої восьмибитки, ніде більше не відчував! Азарт гри в класичному Лабіринті робить Танчики самої чудової штукою, коли-небудь виходила не тільки для Денді, а взагалі для будь-приставки!

.