Ігри для хлопчиків танки – твоя особиста крута війна!

Опис категорії

Немає на світі хлопчиська, який би не захоплювався солдатиками і войнушками. Чи зброєю і складними механізмами. Або, на худий кінець, крутими тачками. Більшість хлопців цікавиться і першим, і другим, і третім. Дитячі ігри Танки, зібрані у цьому розділі, як раз для таких допитливих, веселих, не звиклих нудьгувати. В них ти знайдеш все, що так люблять справжні хлопці – круту техніку, купу зброї, досвідчених бійців і можливість навоюватися від душі.

А заодно зможеш випустити пар і отримати величезну порцію адреналіну. Адже нічого так не покращує настрій, як тільки що виграний бій і штабеля особисто тобою повержених ворогів. Ігри для хлопчиків Танки дозволяють геймерам насолоджуватися лаврами переможця хоч з ранку до вечора. Правда, доведеться трохи попотіти, адже щоб виграти у повноцінному танковому бою знадобиться хитрість, сміливість і кмітливість.

Захоплюючі варіації на тему World Of Tanks

Якщо раптом замість того, щоб награтися досхочу, геймеру захочеться визначити жанр будь-якої гри для хлопчиків Танки, представленої в нашому розділі, його чекає справжній вибух мозку. А все тому, що ці багатофункціональні розваги складно втиснути в якісь рамки. Почни грати в захоплюючі бої з танками для хлопчиків і сам швидко в цьому переконаєшся. Наприклад, стрілянини у тебе буде хоч відбавляй – будь-який, самий наворочений шутер скромно сховається в сторонку. Елементів RPG теж опиниться в надлишку. Серед них можливість постійно прокачувати ресурси, апгрейдити техніку і самому вибирати запропоновані в меню ролі (причому, в залежності від зробленого вибору, буде змінюватися і сюжет гри).

Ну, а сказати, що в наших безкоштовно доступних онлайн ігри для хлопчиків про танки, відсутні елементи стратегії, просто язик не повернеться. Адже без ретельно продуманого плану в будь-який з них навіть робити нічого - геймера чекає повний провал. Абсолютно ж реалістичне відчуття того, що знаходишся в цьому танку, відсилає нас до категорії віртуальних симуляторів. Так до якого жанру віднести ці прикольні розваги для дітей і дорослих?

Впевнено можна стверджувати тільки одне: всі іграшки розділу, незалежно від того, якого періоду людської історії присвячені (а вибір великий: від Першої світової до «бурі в пустелі»), настільки захоплюючі, що відірватися від них просто неможливо. Та й навіщо, якщо уроки давно зроблені, а в запасі є пара годин вільного часу? Єдине, на що тобі варто звернути увагу – так це на те, як розвиваються події (покроково або одночасно), і від якої особи ведеться гра.

Якщо від першого – доведеться бути максимально зібраним і зосередженим, оскільки не буде можливості бачити картинку того, що відбувається цілком, а лише той її фрагмент, який доступний з твоєї позиції. Якщо ж за що розгортаються на екрані подіями ти спостерігаєш як би з боку (в основному, з висоти пташиного польоту) зможеш слідкувати за переміщенням усіх військових частин (як своїх, так і противника), а, отже, і будеш діяти набагато ефективніше.

.