Ігри, Танці – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Сотні і тисячі років люди не уявляють свого життя без можливості ритмічно рухатися під музику. Навіть якщо тобі далеко до короля денс-полу, все одно - коли звучить улюблена пісня, ноги самі рвуться в танок! Ні до чого стримувати свої бажання, адже навіть той, кому незнайоме ні почуття ритму, ні граціозність рухів, може отримати море задоволення, дозволивши своєму тілу цілком віддатися заводним мелодіям.

Нікого не соромся: майстерність – це лише справа техніки! А техніці не так складно навчитися. Якщо хочеться добре відпочити, а треба сидіти вдома, не переживай: є відмінний спосіб побувати на кращих тусовках світу, не вилазячи з браузера! Ігри, танці допоможуть відчути себе справжнім членом вуличної денс-банди або опинитися на вишуканому балі. У нашій колекції є музичні забави під кожне настрій і на будь-який смак – ігри танці не залишать байдужим нікого! Залиш ненадовго всі свої справи і відірвися по повній в режимі онлайн!

Ми всі вчилися потроху

В старі часи професія балетмейстера навіювала сон і нудьгу на школярів не гірше, ніж вчителі математики. Все змінюється, і сьогоднішні п'ятикласники не розучують граційні па під наглядом суворого викладача і його тростини. Сьогодні бажаючих освоїти той чи інший напрямок цього високого мистецтва кличуть до себе численні секції та спеціальні навчальні заклади. Вони, як правило, коштують недешево, а тому освоєння бажаною унікальної техніки залишається долею вибраних талантів або багатіїв.

Втім, не переймайся: всі найкрутіші стилі давно перейшли з розряду елітарних в масові. А відшукати майстер-клас з бугі або безкоштовну школу хіп-хопу не складе праці. І найголовніше, що в мережі вже давно накопичилося величезна кількість абсолютно безкоштовних відео уроків, а також віртуальні тренінги нового формату - танцювальні онлайн ігри.

Поєднуючи тренування в офлайні і відточування майстерності в мережі, ти зможеш досягти таких висот, про які раніше можна було тільки мріяти! Ірландські танці, черлідінг і свінг – не залишиться жодного спрямування, яке було б для тебе недоступно.

Все на батл!

У баскетболі чи хокеї все зрозуміло: хто більше разів зумів відправити певний спортивний снаряд у заздалегідь обумовлене місце, той і молодець - медаль йому і міжнародні почесті. Якщо мова йде про спорт на межі мистецтва, критерії майстерності виявляються більш розмитими, і їм стає все важче відповідати.

Кожна гра танці – це виклик, який ти кидаєш не стільки ворогів, скільки самому собі. Ризикни вийти на вулицю і опинитися в самій гущавині цього баттла! Такого, який ти багато разів бачив у фільмах на зразок культового «Крок вперед». Не здумай боятися, адже того, хто боїться, затопчуть більш сміливі. Щоб підготуватися до живого змагання, тренуйся онлайн: з класними іграми про сучасні танці ти легко відчуєш цю неповторну атмосферу!

.