Ігри Тачки 2 – світ швидкості і азарту до твоїх послуг!

Опис категорії

Звертав увагу на вселенську несправедливість? Для фанатіють від швидкості дорослих чого тільки не вигадано: всілякі ралі та інші гоночні змагання, купа захоплюючих онлайн іграшок, регулярно знімаються дій з участю розкішних тачок і не менш крутих гонщиків.

Одні тільки «Форсаж» і «Таксі» чого варті! А що для дітей? Підлітки, звичайно, намагаються наслідувати дорослим і, насилу продираючись крізь нетрі управління, ріжуться в Need for Speed та її аналоги. А що залишається малюкам у віці від п'яти до одинадцяти років? Грати в іграшкові тачки по 2, 3, 10 годин в день? Або задивитися до дірок єдиний вартий уваги мульт про швидкості і гоночних машинах виробництва студії Pixar? Ми пропонуємо тобі краще заняття.

Ігри Тачки 2 – чудовий симбіоз улюбленого аніме з тією ж назвою і відмінних онлайн розваг для хлопчиків 5-10 років. На нашому сайті це вже друга серія подібного роду іграшок. Перша присвячена подіям анімаційного фільму «Cars» 2006 року випуску, друга ж – ігри Тачки 2, його сиквеллу, знятому режисером Джоном Лассетером в 2011.

В них тебе чекає зустріч з уже знайомими по початковому мульту героями, які на цей раз виявляються втягнутими в найнебезпечнішу історію, стосується не стільки гонок, скільки міжнародного шпигунства. У неї відважний евакуатор Метр допомагає групі американських і британських агентів знешкодити нафтового магната Майлса Карданвала, який, вдаючи активним захисником навколишнього середовища, намагається під виглядом супернового еко-палива продати світу звичайний бензин.

Треба сказати, що другий мульт автосаги як і будь-яка гра Тачки 2 нехай у примітивній, розважальній формі, але піднімають проблему світового масштабу: необхідність збереження екології Землі шляхом відмови від двигунів внутрішнього згоряння, щодня викидають в атмосферу мегатонни шкідливих речовин. Подивившись мультфільм, а після почавши в Тачки 2 грати, ти зможеш дізнатися про неї більше та й просто поміркувати на дозвіллі на тему, яку раніше цілком можливо, взагалі не звертав уваги. Ми ж коротко нагадаємо тобі сюжет цієї захоплюючої історії. До речі, бюджет, витрачений на зйомки другої частини мультфільму, склав 200 мільйонів доларів. Так що варто його подивитися хоча б з цікавості, скільки спецефектів вдалося запхати авторам ті 107 хвилин, що він йде на екрані.

Світовий Гран-Прі і шпигунські пристрасті

Колишній нафтовий магнат, переквалифицировавшмйся у завзятого захисника навколишнього середовища – електромобіль Майлс Карданвал, організував серію гонок «Світовий Гран-Прі». У ньому повинні взяти участь імениті гонщики автосвіту. Їм доведеться демонструвати свої таланти на трьох трасах: у Токіо, Лондоні і вигаданому французькому містечку Порто-Корсо. Мета заходу – прорекламувати на весь світ нове еко-паливо «Алинол», який насправді є звичайним бензином. Наш старий знайомий – Блискавка Маквін, теж отримав запрошення. На прохання Саллі, Блискавка бере собою на змагання в Токіо Метра.

В цей же час група великих нафтовидобувачів збирається саботувати Гран-Прі, підпалюючи «Алинол» новим випромінюючим зброєю. За їх задумом, що беруть участь в гонці боліди повинні вибухати прямо на трасі так, щоб світові ЗМІ звинуватили в трагедії нове паливо і стали б закликати повернутися до звичного бензину. Британські та американські розвідки намагаються зірвати цей підступний план. Їм допомагає відважний Метр. Після виконання тисячі небезпечних місій, проходження яких на нашому сайті можливо безкоштовно, спільними зусиллями їм вдається ліквідувати «нафтову» банду, а заодно вивести на чисту воду афериста Карданвала.

Враховуючи те, що основою сюжету автосиквелла від Піксар стало проведення світового гоночного чемпіонату, більшу частину розділу, присвяченого Тачкам 2, теж складають барвисті онлайн гонки, грати на нашому сайті малюки зможуть безкоштовно, без обмежень за часом і з мінімумом реклами. Але не тільки вони. Є тут симпатична гра Тачки 2, що представляє собою щось на кшталт віртуального конструктора. В ній ти зможеш зайнятися тюнінгом будь-якого вподобаного персонажа, використовуючи широкі ігрові можливості. Міняти і прокачувати можна буде все: починаючи від елементів дизайну до технічних характеристик. Найменші зможуть Тачки 2 грати онлайн безкоштовно, збираючи барвисті пазли із зображенням улюблених персонажів. Загалом, нудно не буде нікому, кожен знайде собі гру до душі.

.