Ігри Свинка Пеппа – найкращий подарунок для малюків!

Опис категорії

Зворушливі гри Свинка Пеппа, створені за мотивами однойменного англійської мультфільму, обожнюють діти всього світу. Добра, трохи наївна героїня і її численне сімейство швидко завоювали серця юних геймерів кожного з п'яти континентів нашої планети. І незважаючи на те, що крихті Пеппе від роду всього чотири роки, вона цілком здатна дати урок доброти, чуйності і справедливості будь-якому дорослому. А ще ця свинка – велика вигадниця і сміхотуха, з нею ніколи не буває нудно.

Пригоди починаються

Головними героями майже кожної гри Свинка Пеппа виступає сама дівчинка-порося і її молодший брат Джордж. Йому нещодавно виповнилося 2 роки, після чого малюк прийшов до висновку, що тепер він дуже дорослий, важливий і самостійний. Це відчуття час від часу штовхає його на різні негарні витівки, начебто крадіжки цукерок на кухні, смикання Пеппы за волосся, поломки нових іграшок та ін. Однак, покарати Джорджа за скоєне досить складно – при перших несхвальних інтонаціях з боку кого б то не було хитрун починає ридати в три струмка.

Розумницю Пеппу дуже засмучує така поведінка брата (ось вже дійсно, не хлопчик, а справжня свинка!), але вона не перестає піклуватися про нього, ніж ти зможеш безкоштовно переконатися, коли почнеш грати в онлайн будь-яку гру з цього розділу. До речі, Джордж і його сестричка багато часу проводять не тільки один з одним, але і з приятелями, яких у них величезна кількість. Ти, напевно, вже знайома з овечкою Сьюзі, крольчонком Ребеккою, зеброю Зоєю, щеням Денні, слоненям Емілі і іншими персонажами, частенько зустрічаються в оригінальному мультфільмі. Так от, ігри для дівчаток свинка Пеппа нічим у цьому плані йому не поступаються і дадуть тобі можливість вдосталь награтися з усіма друзями і подружками головної героїні.

Гра чи розвиток?

Ігри Свинка Пепа розраховані на геймерів віку головних персонажів, тобто, приблизно, на 2-5 років. Грати в них ніколи не буває нудно, оскільки проблеми, які турбують крихітних поросят, точно так само хвилюють всіх малюків без винятку. Як заводити друзів? Навіщо два рази на день чистити зуби? Як запам'ятати букви і навчитися читати самостійно? Чому так важливо слухатися маму? Як привітати з днем народження бабусю? Чому літаки літають і не падають? Відповіді на ці та безліч інших, не менш важливих питань юні гравці знайдуть у захоплюючих забавах з коханою Пеппой.

Неодноразово доведено, ігровий формат навчання - найефективніший спосіб донесення до дітей корисної інформації, так що просто гріх ним не скористатися. Тим більше, що будь-яка гра Свинка Пеппа безкоштовно може бути завантажена в нашому розділі незліченну кількість разів. І якщо малюкові потрібно 10 спроб на те, щоб запам'ятати латинські букви у грі про Пеппу і алфавіт, то його тато і мама можуть не турбуватися про те, що улюблене чадо зіткнеться з якими-небудь обмеженнями. Навпаки, ми зробили все можливе, щоб знайти і завантажити улюблену гру на нашому сайті вам було максимально просто.

Дивовижний феномен

Цікаво, що мульти та ігри Свинка Пеппа не відрізняються якоюсь особливою барвистістю і химерністю графіки. І головна героїня, і інші персонажі в них намальовані підкреслено просто, майже схематично. У порівнянні з шикарними картинками мультиплікаційних серіалів студії Діснея або навіть каналу Nickelodeon кадри з них виглядають як каляки-маляки дитину поруч із картиною професійного художника.

Тим дивніше факт, що малюки всіх країн світу просто обожнюють дивитися історії або грати зі свинкою Пеппой та її родиною. Їм вони не здаються ні страшненькими, ні нудними. Швидше за все, це відбувається тому, що самі діти приблизно також малюють у своїх альбомах, а, може бути, душевні якості Пеппы настільки привабливі, що стає абсолютно не важливо, міла вона чи ні. Загалом, перед тобою ще одне підтвердження банальної істини про те, що справжня краса йде з душі і тягне до себе набагато сильніше, ніж красивість у всіх її проявах.

.