Ігри Супергерої — найкрутіші пригоди!

Опис категорії

Поширенню і популяризації слова «супергерої» ми зобов'язані американської компанії Marvel Comics. Саме її художникам на початку минулого століття прийшла в голову ідея про створення фантастичних персонажів, наділених особливими, непритаманними звичайній людині здібностями.

Так після довгих і палких суперечок на світ у 1938 році з'явився Супермен, а трохи пізніше і вся «Фантастична четвірка», з часом трансформувалися в «Значиму сімку» відважних воїнів, наділених особливими здібностями. Увійшли в неї щасливчиків визначила The Comic Book in America: An Illustrated History (з усіма ними ти зможеш зустрітися після запуску сподобалася ігри Супергерої).

Але треба розуміти, що список був складений у 1989 році, а з тих пір уподобання публіки дещо змінилися, хоча і не отримали ніякого «офіційного» втілення. До нього увійшли такі персонажі коміксів і онлайн ігор для хлопчиків про супергероїв: Людина-павук, супермен, Капітан Америка, Бетмен, Капітан Марвел, Пластиковий людина і Чудо-жінка.

На сьогоднішній день варто доповнити перелік Халком, ікс-меном Росомахою, Людиною-павуком, Фантомом, Айронменом і Зеленим Ліхтарем. В онлайн іграх Супергерої можуть дейтсвовать як спільно, так і поодинці. Вибирай, який формат тобі більше до душі і насолоджуйся фантастичними подвигами.

Super Heroes: основні ознаки

Як відомо, в повсякденному житті головні дійові особи будь-якої гри Супергерої нічим не відрізняються від нормальних людей. І ти ніколи не виділити нікого з них серед тисячі звичайних перехожих на вулиці. Про їхні таємні особистостей відомо лише невеликому колу наближених, з якими на цій грунті весь час виникають конфлікти (ось чому ніхто з супергероїв не може похвалитися стабільними романтичними відносинами).

Зате всі вони відрізняються непохитними моральними принципами і завжди готові ризикувати життям заради справедливості і добра, не чекаючи ні нагороди, ні подяки. Свої фантастичні здібності більшість персонажів отримало в результаті якоїсь незвичайної історії з участю інопланетян, несподіваних наукових експериментів та інших форс-мажорних обставин. Деякі окрім унікальних фізичних можливостей використовують додаткові пристосування та агрегати: унікальні костюми, незвичайне зброю, сконструйований під особливі запити транспорт і т.д.

Коли почнеш грати в ігри про супергероїв зверни увагу на те, що кожен з них бореться, як правило, зі «своєю» групою лиходіїв. Очолює її основний «архивраг», який є чи не стовідсотковим антагоністом, дзеркальним відображенням героїчної особистості. Наприклад, для Бетмена таким противником стає Джокер, для Росомахи - Саблезуб і т. д.

.